Da_Fuse написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране, боядисване и монтаж на задни дискови спирачки.
Collapse
X
-
Fiat Tipo
Corsa b комби !
-
Da_Fuse написа:Колеги днес се хванах да почистя, раздвижа, измия и смажа задните ми апарати, които са почти същите като тези на снимките - моите са от модела с механиза за ръчна встрани... Имам затруднения с поставянето на зегерката, която държи механизма за ръчната в цилиндъра... някой ако може да сподели чалм някакъв или нещо друго, което да помогне...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
TenixOt kakva kola si svalil aparatite i karantiqta pokraj tqh?Mojte aparati sa ot tipo 2.0 i sa ot modela s bob4eto na ru4nata.Vsi4ko revizirah,ama taq ry4nata opynata dokraj i ne dyrji gram.Neznam ot kakvo moje da e ve4e i iskam da gi podmenqm.Zatova se 4udq ot kakvo sa ti aparatite?(nqmam fonetika na tova pc,ne e moe)Кирилицата е задължителна в този форум. А има и конвертор.Модераторски екип на Fiat-bg.orgFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:TenixOt kakva kola si svalil aparatite i karantiqta pokraj tqh?Mojte aparati sa ot tipo 2.0 i sa ot modela s bob4eto na ru4nata.Vsi4ko revizirah,ama taq ry4nata opynata dokraj i ne dyrji gram.Neznam ot kakvo moje da e ve4e i iskam da gi podmenqm.Zatova se 4udq ot kakvo sa ti aparatite?(nqmam fonetika na tova pc,ne e moe)Кирилицата е задължителна в този форум. А има и Модераторски екип на Fiat-bg.org
Коментар
-
S_BANKOV написа:Абе я да питам докато съм се сетил, задните дискове от Марея комби ТД 125 дали ще станат за браво, и дали ще има проблем със сервото?fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар