Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране, боядисване и монтаж на задни дискови спирачки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Da_Fuse написа:
    Колеги днес се хванах да почистя, раздвижа, измия и смажа задните ми апарати, които са почти същите като тези на снимките - моите са от модела с механиза за ръчна встрани... Имам затруднения с поставянето на зегерката, която държи механизма за ръчната в цилиндъра... някой ако може да сподели чалм някакъв или нещо друго, което да помогне...
    Прави загер клещи с дълги рамена.Една тръбичка с подходящо фи и една дърводелска стяга.Тръбичката е тясна,колкото да влезне в оста на цилиндъчето,опира в цилиндричната черна капачка на пружинката и стискаш с стягата.Спокойно си тураш зегерката (която си наизал предварително) и си ти.Тази тръбичка е от анкерен болт.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Da_Fuse написа:
      Колеги днес се хванах да почистя, раздвижа, измия и смажа задните ми апарати, които са почти същите като тези на снимките - моите са от модела с механиза за ръчна встрани... Имам затруднения с поставянето на зегерката, която държи механизма за ръчната в цилиндъра... някой ако може да сподели чалм някакъв или нещо друго, което да помогне...
      Преди да поставиш буталцето, трябва да бъдеш абсолютно сигурен ,че зегерката е на мястото си!!!!! В противен случай ще ти задържа спирачката и ще грее , а може и да блокира колелото. При мене се случи така и трябваше всичко да се разглобява отново и тн!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

браво за начинанието много си си поиграл и е станало много добре
        STILO JTD

Коментар

Абе сложих ги аз зегерките със 100 зора, пост молитва и една камара молби и псувни... Ама нейсе...
          Alfa 75 1.8 Turbo

Коментар

браво станало е много добре :D

Коментар

Искам да ви се похваля, че най-накрая и аз направих това упражнениеЗа съжаление нямам много снимки от процеса на работа, но все пак си е доста работа.....Всичко това се почисти, ревизира и се боядиса....Крайният резултат
              Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

TenixOt kakva kola si svalil aparatite i karantiqta pokraj tqh?Mojte aparati sa ot tipo 2.0 i sa ot modela s bob4eto na ru4nata.Vsi4ko revizirah,ama taq ry4nata opynata dokraj i ne dyrji gram.Neznam ot kakvo moje da e ve4e i iskam da gi podmenqm.Zatova se 4udq ot kakvo sa ti aparatite?(nqmam fonetika na tova pc,ne e moe)Кирилицата е задължителна в този форум. А има и конвертор.Модераторски екип на Fiat-bg.org
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

само в въртене ли ви се прибира буталцето, на моята кола изисква и натискане (не съм ги рециклирал)Ако трябва само с въртене да се прибират за рециклаж ли съм ??
                  мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Всички са така споко, даже на някои по-нови модели има с лява и дясна резба.
                    Фиат Крома 1.9 16v+
                    Фиат Браво 1.6 16v
                    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pecata написа:
                      TenixOt kakva kola si svalil aparatite i karantiqta pokraj tqh?Mojte aparati sa ot tipo 2.0 i sa ot modela s bob4eto na ru4nata.Vsi4ko revizirah,ama taq ry4nata opynata dokraj i ne dyrji gram.Neznam ot kakvo moje da e ve4e i iskam da gi podmenqm.Zatova se 4udq ot kakvo sa ti aparatite?(nqmam fonetika na tova pc,ne e moe)Кирилицата е задължителна в този форум. А има и Модераторски екип на Fiat-bg.org
                      Извинявaм се зa късния отговор. Aпaрстите ги взех от Liptrone(дaно се пише тaкa)Не съм много съгурен но мисля че сa от брaво хгт,но можеш дa питaш и него.Поздрaви
                      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Re: Рециклиране, боядисване и монтаж на задни дискови спирач

Много хубаво мислех да правя това .... но НЯМАМ СНИМКИ
                        1115 написа:
                        ...
                        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

При преместването на форума на новия сървър се беше изгубила връзката със снимките. Редактирах адресите, сега вече се виждат. Успех в начинанието!
                          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Пешо на първа страница още има снимки които са от външен сървър и не се виждат,дали са повредени адресите или просто ги няма и на външния ?Оправих линковете и на останалите снимки.Pecho
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

Абе я да питам докато съм се сетил, задните дискове от Марея комби ТД 125 дали ще станат за браво, и дали ще има проблем със сервото?
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Абе я да питам докато съм се сетил, задните дискове от Марея комби ТД 125 дали ще станат за браво, и дали ще има проблем със сервото?
                                стават.само свали от донора планките предпазните ламарини и задължително шайбите защото без тях не става работата.
                                fiat bravo 1.6 16v gt
                                fiat marea 1.9 8v jtd
                                fiat punto 1.7 td
                                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X