как да си затегна ръчната спирачка (фиат пунто)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ръчна-настройка
Collapse
X
-
и моята е за натегане
Виж аз съм имал Москвич 21412 и станах монтьор сега има фиат пунто 1.1 и моята е за натягане Правих го пр имосквича по 2 начина единия сигурно може да стане и при нашите коли Дърпаш ръчната на 2 зъба да изщрака 2 пъти след това се завираш в канала и натягаш жилото там трябва да има една шпилка с 2 гайки една до друга колкото и да натягаш после като върнеш ще се получи празен ход затова преди това се дърпа на 2 зъба дано да е така и аз не съм влизал скоро под моя и несъм обръщал внимание И втория вариан ако подзад на барабаните има една пробка затворена с гумичка маха се гумичката колелото се вдига във въздуха с крик разбирасе пак дърпаш на 2 зъба предварително и въртиш с отверка да отвориш челюстите дано да е така така беше при Москича Успех
-
На повечето коли отдолу на продължението на лоста има една, или две гайки в замисимост от изпълнението. Когато гайката е една системата е саморегулираща се и лесно. Когато са две е малко по-гадно, защото за двете задни гуми поотделно правиш регулирането! Но при равномерно износване на барабаните, бройш колко врътки правиш на едната гайка, после толкова и на другата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
reiban написа:каде по точно се намират тези болтове аз на моята марея гледах и неможах да ги видяTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: ръ4на-настроика
mirkooo написа:как да си затегна ръ4ната спира4ка (фиат пунто)Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар