извинявам се, но съм на зор....доколкото знам и виждам пунто 2 1.2 60 кончета няма такова нещо, но от магазина дето си пазарувам твърдят че има даже ми ги и показаха та каде точно на пунтото седят тия биалтеки.мерси предварително.П.П. Наистина съм на зор и нямам време да ровя затова и си позволих така "нагло" да плясна темата надявам се модератора да прояви разбиране... поне за извесно време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно Питане за "Биалетки" на пунто ?!?!
Collapse
X
-
хаха тези от този магазин им кажи да се застрелят аз втора година карам кава пунто и е това което е на схемата мост носачи стабилизираща щанга и танпоните се сменят на щангата супер елементарно окачване само да имаш хубави инстроменти и крик може и сам да си го оправяш ти какво искаш да сменяшФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
bay-petko написа:hi,благодаря на всички които взеха отношение.РЕШИХ СИ ПРОБЛЕМА, просто смених магазина и всичко е "6"няма да казвам кой е за да не ме "ядат" модераторите.Поздрави...и много БЕЗАВАРИИНИ километриFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
hi,няколко дни се забавих.Противник съм на краини изказвания, затова все пак пак отидох до магазина с цел изяснаване, може просто да станала грешка. всички грешим, НО същия леко пълен продавач/няма да цитирам целия разговор/ но заяви да си сменя маистора, а като му казах че сам си прая колата ми заяви да сам си сложил очила......та магазина е АУТОСТАР на ломско шосе/срещу блок 172/ в надежда/софия/ това е.Много и безаварини километри
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар