Днес видях, че ми се е пукнал предния ляв спирачен маркуч.И ме интересува горе-долу каква им е цената, както и лесна ли е смяната или да ходя в сервиз?Има ли нещо специално, освен че трябва после да се обезвъздуши системата?Както и вярно ли е, че течността не трябва да се ползва втори път - т.е. след обезвъздушаването не може пак да се долее в казанчето?Четох ча за Темпра са около 10-на лева, сигурно и за Брава ще са толкова.Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачен маркуч за Брава
Collapse
X
-
няма нищо сложно в смяната стига да не се закучи гайката към трръбичката но ако имаш хубав инструмент няма проблем наистина не е добре да се ползва старата течност но ако я прецедиш хубаво да няма боклуци не е чак толкова фатално все пак тази течност която е в системата ти е същатаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Скоро и аз имах проблем с маркучетата, че в някои сервизи "майсторите" изкараха че не работи сервото. Просто запушен маркуч.Цена на маркуча - 9лв. в Бургас - Александър Кар. Спирачната течност е евтина, задължително си купи поне DOT-4. Аз си взех 250мл на BOSCH за цена 4.50лв. Оригиналната спирачна течност поне на моя модел е Tutela.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Скоро и аз имах проблем с маркучетата, че в някои сервизи "майсторите" изкараха че не работи сервото. Просто запушен маркуч.Цена на маркуча - 9лв. в Бургас - Александър Кар. Спирачната течност е евтина, задължително си купи поне DOT-4. Аз си взех 250мл на BOSCH за цена 4.50лв. Оригиналната спирачна течност поне на моя модел е Tutela.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар