Реших да си сменя биалетките,но новите които купих са с метална втулка в средата.Старите си ги смених сам без проблем,но те нямаха такава втулка.За новите ми казаха,че трябва да се набиват на преса и да не се занимавам да си ги сменям сам.Така ли е или ...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за биалетки
Collapse
X
-
Така явно не съм обяснил правилно.Значи старите които бях купил преди две години(и смених сам)бяха само гума-без метална втулка в самото гумено тампонче,а сега новите имат такава метална втулка вътре.Не съм пробвал да ги сменям новите,защото ми казаха че немогат просто да се нахлузят на болта понеже имат метална втулка и трябва да се сложат на преса за да влязат в болта.Дано сте ме разбрали.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
ogi28b написа:Ако искаш виж тази тема, в която с колегата phoenix правихме окачване. По-точно той прави, аз снимах.. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32728&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0(Благодаря на Tornado за бързата реакция )Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:ogi28b написа:Ако искаш виж тази тема, в която с колегата phoenix правихме окачване. По-точно той прави, аз снимах.. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32728&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0(Благодаря на Tornado за бързата реакция )
Коментар
-
ogi28b написа:Ако знаеш обаче колко малко хора знаят че има подобна.. Изобщо - онзи целия раздел се отваря твърде рядко, а има толкова полезни четива, a само се повтарят едни и същи теми из форумите, без да се чете....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
NikMar написа:А трябва ли непременно да зная проклетия английски като съм българче?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:NikMar написа:А трябва ли непременно да зная проклетия английски като съм българче?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар