Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за биалетки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за биалетки

Реших да си сменя биалетките,но новите които купих са с метална втулка в средата.Старите си ги смених сам без проблем,но те нямаха такава втулка.За новите ми казаха,че трябва да се набиват на преса и да не се занимавам да си ги сменям сам.Така ли е или ...?
    COUPE 1.8 16V
    Volvo XC90 T6

Къде е таз втулка бе колега.Там където се нахлузват в/у щангата ли.Ако е там то значи всичко е наред.Ако говориш за втулките в тампоните и те трябва да са си там.

Коментар

Колегата може би ще иска да уточни за какво точно говори?Как така си решил да сменяш биалетите, и си сменил старите, а новите не можеш. Това звучи доста безсмислено.
      Прикачени файлове

Коментар

Аз не вдянах нещо...

Коментар

и аз не вдянах

Коментар

Така явно не съм обяснил правилно.Значи старите които бях купил преди две години(и смених сам)бяха само гума-без метална втулка в самото гумено тампонче,а сега новите имат такава метална втулка вътре.Не съм пробвал да ги сменям новите,защото ми казаха че немогат просто да се нахлузят на болта понеже имат метална втулка и трябва да се сложат на преса за да влязат в болта.Дано сте ме разбрали.
            COUPE 1.8 16V
            Volvo XC90 T6

Коментар

Не се притеснявай нищо никъде не се набива ,всички железни втулки си влизат по местата без проблеми /на ръка/.

Коментар

Ако искаш виж тази тема, в която с колегата phoenix правихме окачване. По-точно той прави, аз снимах.. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32728&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0(Благодаря на Tornado за бързата реакция )

Коментар

ogi28b написа:
                  Ако искаш виж тази тема, в която с колегата phoenix правихме окачване. По-точно той прави, аз снимах.. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32728&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0(Благодаря на Tornado за бързата реакция )
                  Хей... тази тема и разясненията са супер, браво! А относно питането на колегата - не се притеснявай, нищо не се набива!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                    ogi28b написа:
                    Хей... тази тема и разясненията са супер, браво! А относно питането на колегата - не се притеснявай, нищо не се набива!
                    Ако знаеш обаче колко малко хора знаят че има подобна.. Изобщо - онзи целия раздел се отваря твърде рядко, а има толкова полезни четива, a само се повтарят едни и същи теми из форумите, без да се чете....

Коментар

ogi28b написа:
                      Ако знаеш обаче колко малко хора знаят че има подобна.. Изобщо - онзи целия раздел се отваря твърде рядко, а има толкова полезни четива, a само се повтарят едни и същи теми из форумите, без да се чете....
                      Така е... има, какво да се желае от структурата на форума! Аз пък мине не мине повтарям, потретвам и подвейсетвам, че в сервизното ръководство за нашите, коли има всичко, но... някои хора предпочитат да не си правят труда да се ровят, или грам не сгряват английски!

Коментар

Vladim написа:
                        или грам не сгряват английски!
                        А трябва ли непременно да зная проклетия английски като съм българче?
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                          Да, защото най-малкото би ти помогнало да се ориентираш в това подробно сервизно описание! В България щом до сега не е издадена книга за ремонт на нашите коли, едва ли ще се издаде някога... А и, ако искаш да се информиран и знаещ (като мен) ще поназнайваш поне малко чужд език. И то не, защото ще се загубиш в чужбина и няма да можеш да обясниш, какво искаш, а защото е нета има от пиле мляко! Но предимно на английски! Сори, че спамя темата... няма повече! Зададоха ми въпрос и отговорих. Колега, ако имаш още питанки, които не са свъзрани с тази тема пусни нова, или давай на лични, моля!

Коментар

Нем вие просто нема за кво да спорите Човекът английски може да не знае, ама може пък да ни закопае по италиански, испански, френски, и суахили едновременно

Коментар

Vladim написа:
                              NikMar написа:
                              Да, защото най-малкото би ти помогнало да се ориентираш в това подробно сервизно описание! В България щом до сега не е издадена книга за ремонт на нашите коли, едва ли ще се издаде някога... А и, ако искаш да се информиран и знаещ (като мен) ще поназнайваш поне малко чужд език. И то не, защото ще се загубиш в чужбина и няма да можеш да обясниш, какво искаш, а защото е нета има от пиле мляко! Но предимно на английски! Сори, че спамя темата... няма повече! Зададоха ми въпрос и отговорих. Колега, ако имаш още питанки, които не са свъзрани с тази тема пусни нова, или давай на лични, моля!
                              А може и с товаhttp://www.google.com/translate_t
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                              X