Колеги от скоро започна да се усеща гадно хлопане в предницата на колата. Най-мн се усеща като карам бавно през неравности - хлоп хлоп се чува точно. Преди месец смених задни амортисьори и съм мн доволен. но явно като оправих задницата изпъкна хлопането отпред. И сега се чудя какво може да е това. Амортисьорите едвали са че няма силно тряскане, а просто хлопане, и четох тука за някви лагери и т.н. но не съм хич наясно. Някой да е се е спрявал с подобен проблем и цени??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гадно хлопане от предните гуми
Collapse
X
-
gendo написа:колега виж си биалетките.струват около 20 лв.бр. и можеш да си ги смениш самBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Хехе, това го оправих. Биалетки, миалетки, носачи - все си хлопаше, но смених вчера тампоните на стабилизиращата щанга и колата е като нова. Ето со кратце историята: http://www.stat1973.com/?p=285Само да вметна - тропа и чука така все едно предницата ще се разпадне.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Хехе, това го оправих. Биалетки, миалетки, носачи - все си хлопаше, но смених вчера тампоните на стабилизиращата щанга и колата е като нова. Ето со кратце историята: http://www.stat1973.com/?p=285Само да вметна - тропа и чука така все едно предницата ще се разпадне.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Аз го имам това потропване след смяна на предни амортисьори на Бравото.Отдавам го на това ,че не смених тампоните с лагерите отгоре на макферсоните и новите амортисьори разбиха старите.При смяна на амортисьори май трябва да се сменят и въпросните тампони.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Аз го имам това потропване след смяна на предни амортисьори на Бравото.Отдавам го на това ,че не смених тампоните с лагерите отгоре на макферсоните и новите амортисьори разбиха старите.При смяна на амортисьори май трябва да се сменят и въпросните тампони.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар