Ей сега се връщам от преглед в КАТ, и оня ми каза, че задните спирачки не спират, и то почти не спират. Предните перфектни. Отзад съм с почти нови накладки, не са гадни или ментета. Дисковете са обаче леко вълнообразни и са с дебелина около 9 мм. Нови са 11мм. Някой може ли да ми каже допустимата дебелина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебелина на спирачните дискове
Collapse
X
-
За задните спирачки
Колега не ги слушай тези малоумници от КАТ ,пробвай в някой сервиз на валовете с натоварена кола (някой на задната седалка) за да се задейства кантара на задния мост и да предаде повече усилие на задните спирачки и тогава ще видиш дали наистина имаш проблем. Никой от тези дето проверяват не отчита че фиатите са с разпределение на усилието за задния мост в зависимост от натоварването. Износените дискове нямат решаващо значение за да нямаш спирачки отзад. Възможно е този регулатор за който говоря да е блокирал сега от студовете и мръсотията.
Коментар
-
Благодаря за отговорите на всички! KKK,mi_ho, благодаря за съветите. Това го направих обаче, резултата беше с около 50-55 кг. в багажника. Дисковете наистина са за смяна, дори вече ме насочиха към подходящите.KKK написа:Възможно е този регулатор за който говоря да е блокирал сега от студовете и мръсотията
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар