пак аз с моите спирачки днес карах повечко и дисковете бяха позагряли .... замислих се обаче че като смених апарата ползвах старите водачи (болтовете с гумичките) и самата поствка за апарата ( желязото което е завинтено за диска) та въпроса ми е дали е възможно да позадържат леко от това щот вече ми писна да ги свалям ... благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
има ли разлика от това...
Collapse
X
-
Re: има ли разлика от това...
hibryd написа:пак аз с моите спирачки днес карах повечко и дисковете бяха позагряли .... замислих се обаче че като смених апарата ползвах старите водачи (болтовете с гумичките) и самата поствка за апарата ( желязото което е завинтено за диска) та въпроса ми е дали е възможно да позадържат леко от това щот вече ми писна да ги свалям ... благодаря предварително
-
hibryd написа:ами карах я на 3 маистора 2 казаха че след време ще се оправи 3тия почна да ми обяснява на дълго и на широко как едва ли не всичко трябвало да се смени
Коментар
-
st.kostadinow написа:hibryd написа:ами карах я на 3 маистора 2 казаха че след време ще се оправи 3тия почна да ми обяснява на дълго и на широко как едва ли не всичко трябвало да се смениFiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
-
не ги мажи с нищо,почисти ги и естествено почисти и вътрешната част(леглото), после пръскаш обилно с вд-40(такова ползвам аз,но става и с друг подобен препарат.) и си готов.Вд то смазва и почиства,ако сложиш грес и гумичката е скъсана влиза прах и става.....мазало.Зглоби ги без накладките и се увери че се движат без проблеми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар