спирачките за теб са - STEINHOF - аз съм с такива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само ментажки накладки ли продават?!?
Collapse
X
-
kondov написа:Е, не знам вече!!! Днес и брембото светна до червено, накладките изпушиха, да не говорим за миризмата...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ето за какво говоря. Действието се развива по пътя за Аладжа манастир, като натоварването на спирачките започна след гумения завой. На отбивката за Аладжата педалът ми удари в пода (никога не ми се е случвало), гумите дори не можаха да блокират, а колата едвам спираше! Дясното колело не се вижда да пуши, защото е от надветрената страна http://vbox7.com/play:6d3d1a96Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
Кипнал си спирачната течност значи.Само да ти кажа че при тези натоварвания трябва да сложиш доста по-големи дискове от 284мм (вентилирани етествено) примерно за да могат да разсейват топлината и да не пропада педала.А и накладките трябва да са от рода на Феродо Рейсинг ДС2500 или други да речем карбон-кевлар-керамични, че спират хубаво и студени.Примерно на Калояново след около 5 обиколки с умерено агресивно спиране на правата от 170 до към 90 за завоя, педала пропада почти до пода с дискове 284мм.Всъщнос сега Мотул имат една подобрена рейсинг спирачна течност, с нея може да е по-добре.
Коментар
-
BO написа:kondov написа:Е, не знам вече!!! Днес и брембото светна до червено, накладките изпушиха, да не говорим за миризмата...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар