Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнение за амортисиори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мнение за амортисиори

Добри ли са тези амортисиори,някои ползвал ли ги е...и струват ли си парите "OPTIMAL A-1721H"http://www.sklad-auto.ru/info/autoresource.html?article=A-1721H&brand=OPTIMAL&source_id=27499404

Колвги, за не пускам нова тема пиша в тази. Въпросът ми е по какво се познава дали някой амортисьор е мъртвец, без да е омаслен?

Коментар

Humppa написа:
      Колеги, за не пускам нова тема пиша в тази. Въпросът ми е по какво се познава дали някой амортисьор е мъртвец, без да е омаслен?
      Най-занаятчийският и субективен метод е якото разклащане и гледане кога ще спре, също се ослушваш за шумове ...-не трябва да са повече от 2-3 поклащания...Точната диагностика-на шок тестер-дават ти и разпечатка за състоянието-в Бургас, по сервизите с такъв стенд операцията струва 10 лв. за четирите амортисьора.
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Re: мнение за амортисиори

4api написа:
        Добри ли са тези амортисиори,някои ползвал ли ги е...и струват ли си парите "OPTIMAL A-1721H"http://www.sklad-auto.ru/info/autoresource.html?article=A-1721H&brand=OPTIMAL&source_id=27499404
        В BG тази марка, въпреки че се води немска, не се слави с добро име...не зная за Русия, виждам, че линка е на руски сайт/домейн.
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Re: мнение за амортисиори

vesko.t написа:
          4api написа:
          В BG тази марка, въпреки че се води немска, не се слави с добро име...не зная за Русия, виждам, че линка е на руски сайт/домейн.
          мерси колега аз вече ги сложих... Колкото изкарат ...изкарат (като за без пари бива) :D

Коментар

Здравейте А някой да е ползвал Kayaba ? Предния ми единия се е омацал тотално, та ми предстои смяна, но не знам какво да си взема. Bilstein са скъпи, мисля си за Kayaba, но реших да питам и вас ?
            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Сменяй двата едновременно. Това като съвет. А относно тези Кабая - ако цената е добра - взимай!

Коментар

Humppa написа:
                Сменяй двата едновременно. Това като съвет. А относно тези Кабая - ако цената е добра - взимай!
                Да, и двата ще са Това е ясно, просто се остава с такова впечатление от поста
                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

На какви цени е Каябата и къде може да се види онлайн колко струват?
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                  X