Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво вдигнато като Джипка !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво вдигнато като Джипка !

ок колеги писна ми от това ниско браво.Искам да го вдигна възможно най-високо като джипка кажете ми колко ще ми струва и дали ще стане хубаво, и колко по високо ще стане ? ?Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Bravo GT 1.8

на мен и стандартно не ми харесва като стабилност при по-височки скорости ( над 140) а като го дигнеш .... все пак си с 1.8 ДВГSAFETY FIRST !!!

Коментар

u_bo написа:
      на мен и стандартно не ми харесва като стабилност при по-височки скорости ( над 140) а като го дигнеш .... все пак си с 1.8 ДВГSAFETY FIRST !!!
      за класа си е чудесно поведението му. все пак е малка количка. разбира се не може да се сравни с поведението на автомобил клас лимузина
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Zloben9000 като те гледам на профила,ти не си ли със спортно окачване?Ако е така махни го и тя ще си се наддигне колата малко отмалко
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Браво-то ако е ниско аз главата ще си отрежа. Ако ти си си го майсторил нещо може.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

бях със спортни пружини сега ги махнах и съсм със стандартни от пред пак е много ниско !
            Bravo GT 1.8

Коментар

еми колега смени колата купи си джип
              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

покарай малко Punto MK1.. тогава ще видиш колко високо ще ти се струва бравото
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

пунтото с сток пружини е по високо от браво
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Най - добрия, макар и не най - евтиния вариант е смяна на пружини + смяна на гумите с по - големи/високи...Аз имах проблеми с ниския клиренс на Мондеото... Реших го като смених пружините(старите бяха спортни) с нови(уж усилени) и сложих възможно най - големия диаметър гума, която се хваща в калника... Не съм купувал по - големи джанти, просто си купих много високопрофилни гуми със същия цолаж (май направо са си бусови ), а и така автомобила вози много по - меко... Резултата е около 9-10см по - висок клиренс, което никак не е малко.Успех.
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp
                    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

zloben9000 написа:
                      бях със спортни пружини сега ги махнах и съсм със стандартни от пред пак е много ниско !
                      ОФФКакво ги направи спортните

Коментар

Working...
                      X