здравайте .както си карах днес нормално ,изведнъж нещо изтропа като все едно минаваш по мост на който има железни напречни релси и после усетих 4е педалът ми стана мек много.има спирачки но не е както преди,трябва да натиснеш до долу и силно за да спре.на какво може да се дължи това?колата ми е фиат браво 1.6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нещо стана със спирачките
Collapse
X
-
Преди около 2 месеца сменях накладки те и аз И след като ги смених се получи същото и при мен . Спирачките ми ловеха (не много добре ) ,но педала го натисках до ламарината.Тъй като ги сменях с баща ми (който смея да твардя че разбира от коли) та той ме убеждаваше че тази джаджа ( както и да се казва ) щяла да се регулира сама след като натисна определен брой пъти спирачката.Аз не се съгласих с него и се наложи да свалиме на ново двата барабана и да обтегнем на максимум "джаджата"Прилагам няколко снимки които мислих да поствам с подробно обяснение за това как точно свършихме цялата работа но все не ми оставя време "джаджата" е точно под обтягащата пружина
Коментар
-
simeon3000 написа:провери първо за течове на спирачна течност.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Пластекс - виж си феродото на накладките Щото ако много са се изтрили е нормално хем да няма спирачна течност, хем да не спира ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар