Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типото няма задни спирачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типото няма задни спирачки

Здравейте, значи имам следния проблем за който доста потърсих из форума но не намерих подобна тема. Миналата седмица минах преглед и ми казаха че нямам задни спирачки, а иначе ръчната си е перфектна и незнам от какво може да е. Ако можете да ми помогнете с някой съвет много ще съм ви благодарен.Пеместена в правилния раздел."Модераторски екип на fiat-bg.org"
    Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
    Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
    Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

пробвай се да ги натегнеш малко а може и "кантара" на задния мост да е.
    FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

как да ги натегна ? Тя ръчната е перфектна но като натисна "спирачката" има само предни

Коментар

той механизма е друг за ръчната, тъй като няма да можеш да се справиш според мен по добре върви в сервиз за 5лв ще стане
        FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Аз мисля че ще се справя но какво се натяга нали се пак е със спирачна течност и цилиндърчета които се отварят при натискане на спирачката

Коментар

ами като се износят накладките кой ще обере луфтасмъкни си барабаните и ще видиш една тресчотка навий или развий малко и ще видиш на къде се ще се разтворят.
            FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

мерси за помоща mitaka85 утре ще погледна и ще видя тея тресчотки.П.С. Благодаря на модераторите че я преместиха в правилния раздел

Коментар

Защо ми се струва, че механизма е саморегулиращ се?!? Ако не се регулира сам е вече друго! Колкото и да се натягат, барабаните трябва да могат да се въртят свободно на ръка.
                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

до колкото знам не вонаги се самореголират до колкото знам или аз съм в грешка?
                  FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Може от спирачната помпа да е- предния и задния кръг са отделно.Другата вероятана причина е запушени задни спирачни маркучета.Успех. :D
                    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

99% съм сигурен, че се саморегулират! Поне на моето типо е така! Оставям си все пак 1 процент за всеки случай!
                      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

КИМИ написа:
                        Може от спирачната помпа да е- предния и задния кръг са отделно.Другата вероятана причина е запушени задни спирачни маркучета.Успех. :D
                        до сега винаги като съм правил спирачки,независимо каква причина е било,винаги са били на X кръговете (предна дясна със задна лява и предна лява със задна дясна)

Коментар

Working...
                        X