Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде има машина за смяна на спирачна течност?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде има машина за смяна на спирачна течност?

Ами общо взето това е въпроса.Къде има машина за смяна на спирачната течност, а да не е аборигенската с помпай, дръж, помпай, дръж
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Не знам някой дали го е правил ,но аз съм го правил доста пъти.Разпробивам капачката на казанчето и поставям един вентил от вътрешна гума.При наличие на компресор пускам до 1 атмосфера налягане въздух и си обезвъздушавам всички апарати.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

спирачки

с тази където сменят маслото с нея вадят спирачната течност от казанчето горе и после промиват
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Къде има машина за смяна на спирачна течност?

BO написа:
        Ами общо взето това е въпроса.Къде има машина за смяна на спирачната течност, а да не е аборигенската с помпай, дръж, помпай, дръж
        ВО, ако не си си решил проблема - пиши на ЛС, ще ти дам телефон на 1 сервиз в Сф,който се занимава само с масла и спирачки. Даже е оторизиран от Кастрол.
        Не знам някой дали го е правил ,но аз съм го правил доста пъти.Разпробивам капачката на казанчето и поставям един вентил от вътрешна гума.При наличие на компресор пускам до 1 атмосфера налягане въздух и си обезвъздушавам всички апарати.
        Колега, това работи ли на спирачни системи с АБС ?
        Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Re: Къде има машина за смяна на спирачна течност?

BEKI написа:
          Колега, това работи ли на спирачни системи с АБС ?
          Мисля ,че точно за системи с ABS ще е по-добре отколкото с помпене на педала.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Определено е по-добър вариант за АБС, но не знам дали работи. За това питам. Иначе съм виждал подобно изпълнение .................. и сега се замислям дали да не си направя нещо такова.Знаеш ли дали капачките са еднакви на всички коли? Ако е така - просто си намирам 1 капачка и започвам да правя и АБС-и. До сега се пазех от тях.
            Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Working...
            X