Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори за фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амортисьори за фиат браво

Здравейте, колеги след като смених двата носача и кормилните накрайници сега трябва да сменям амортисьори ,имам няколко вариянта ,да ги рециклирам в асеновград,да купя нови ,или втора употреба от италиянеца.Рециклирането струва 40 лв с монтажа на парче има и една година гаранция,при италиянеца са по 50 лв новите стампоните са към 120 лв.Кой според вас е най-добрия вариянт.Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
    kokopati ,koichop@abv.bg

Възможно най-добрия вариант е Нови!Иначе зависи какво имаш в джоба
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

Коментар

Re: Амортисьори за фиат браво

kokopati написа:
      Здравейте, колеги след като смених двата носача и кормилните накрайници сега трябва да сменям амортисьори ,имам няколко вариянта ,да ги рециклирам в асеновград,да купя нови ,или втора употреба от италиянеца.Рециклирането струва 40 лв с монтажа на парче има и една година гаранция,при италиянеца са по 50 лв новите стампоните са към 120 лв.Кой според вас е най-добрия вариянт.
      То няма много за мислене, най-добрия вариант е смяна с нови, цената на оригинални е под 100 лв http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=4&show=1

Коментар

Да подобре си вземи нови под 100 лв са.
        преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Re: Амортисьори за фиат браво

hit-ko написа:
          То няма много за мислене, най-добрия вариант е смяна с нови, цената на оригинални е под 100 лв http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=4&show=1
          Еййй, верно ли има оригинални вече.kokopati няма какво да го мислиш. Взимай тези дето Hit-ko ти ги показва. Иначе аз и от Cofap съм доволен, карам ги към 30000км вече без никакви проблеми с тях.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ами какви са тия газови или маслени? за оригиналните става въпрос.
            FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

[quote="mitaka85"]ами какви са тия газови или маслени? за оригиналните става въпрос.[/quotмаслени са заштото изтече масло
              kokopati ,koichop@abv.bg

Коментар

Те газовите пак са с масло ако не се лъжа. Поне така пишеше преди на сайта на Монро.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd прав си. другите дето не знаят ко да кажат.
                  FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

mitaka85 написа:
                    vsd прав си. другите дето не знаят ко да кажат.
                    В магазина на Стамболийски има три марки :TRW, Вайс Ауто ,и Глобул ,коя ще ми препорачате ,парвата са по 88 лв ,другите две са по 78 лв .
                    kokopati ,koichop@abv.bg

Коментар

Гледай да са газови и да имат гаранция. Иначе тези дето си ги посочил съм чувал само за първия и то нищо добро.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Хм, TRW е много сериозна марка, която прави компоненти по окачването за първоначално вграждане на доста марки автомобили. На моето браво оригиналните носачи са TRW и единия го смених на 240000, а с другия още карам. Но цената от 88лв. е доооста съмнителна за TRW.
                        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                          Хм, TRW е много сериозна марка, която прави компоненти по окачването за първоначално вграждане на доста марки автомобили. На моето браво оригиналните носачи са TRW и единия го смених на 240000, а с другия още карам. Но цената от 88лв. е доооста съмнителна за TRW.
                          майстора вика само лепенките са различни, от кой град си тук в софия са доста разбити улиците сменял ли си амортисиори,да казаха че тези са оригинални.
                          kokopati ,koichop@abv.bg

Коментар

само да споделя че слагах магнет марели и ми изпуснаха а уж бяха газово маслени.такива не взимай

Коментар

kokopati написа:
                              vsd написа:
                              майстора вика само лепенките са различни, от кой град си тук в софия са доста разбити улиците сменял ли си амортисиори,да казаха че тези са оригинални.
                              От София съм. Аз съм си сменял носача с приятел. На оригиналните части има един знак, та затова си мисля че носача който махнах беше оригиналния, а и то си му личи. Но нали се сещаш че повечето километри колата ги е минала в Италия. Аз я взех на 218000.Иначе и амортисьорите съм ги сменил и 4-те с Cofap. Още държат.
                              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
                              X