Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори за фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги, като сменям амортисъорите с нови и ако имам тампони с лагери които съм купил нови преди 2000 км, дали мога ли да използвам тях?

Коментар

по принцип ще може, но ако искаш да ти птризнаят гаранцията не.
      FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Колеги искам да си сменям предните амортисьори и имам няколко въпроса...Колата е 1.4 12в 98г.1. Отпред най-вероятно са газ/масло (или там както се водят) и двата са изпуснали масълце, но държат и не клати колата.. Да ги изчакам ли или да ги сменям?2. Като ги сменям как е по-добре със същите газ/масло или да търся само маслени? 3. Въобще намират ли се на пазара само маслени амортисьори?4. Ако са маслени отпред по-добре ли е? 5. Всмисъл не са ли по капризни? 6. С какви повече ще изкарам газ/масло или само масло?7. Като марка какво да търся -кофап или други?8. Лагер тампоните каква марка са най-добрите?
        НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
        И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

KbH40 написа:
          Колеги искам да си сменям предните амортисьори и имам няколко въпроса...Колата е 1.4 12в 98г.1. Отпред най-вероятно са газ/масло (или там както се водят) и двата са изпуснали масълце, но държат и не клати колата.. Да ги изчакам ли или да ги сменям?2. Като ги сменям как е по-добре със същите газ/масло или да търся само маслени? 3. Въобще намират ли се на пазара само маслени амортисьори?4. Ако са маслени отпред по-добре ли е? 5. Всмисъл не са ли по капризни? 6. С какви повече ще изкарам газ/масло или само масло?7. Като марка какво да търся -кофап или други?8. Лагер тампоните каква марка са най-добрите?
          Не ги чакай да изпуснат напълно,защото ще си прецакаш гумите.Намират се и маслени, дори вози по меко по нашите хубави пътища с тях.На останалите ти въпроси конкретен отговор неможе да се даде.Кои са по здрави и по хубави може да се дискутира до утре,гледай да са от някоя доказана във времето марка.Останалото е късмет

Коментар

А по-добре ли е да са газ/масло или маслените са най-изръжливи?Ако трябва да съпоставим двата вида като издръжливост и качества кое е по-добрия вариант ?
            НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
            И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Само да вметна, че в маслените също има газ.

Коментар

Working...
              X