колеги, като сменям амортисъорите с нови и ако имам тампони с лагери които съм купил нови преди 2000 км, дали мога ли да използвам тях?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори за фиат браво
Collapse
X
-
Колеги искам да си сменям предните амортисьори и имам няколко въпроса...Колата е 1.4 12в 98г.1. Отпред най-вероятно са газ/масло (или там както се водят) и двата са изпуснали масълце, но държат и не клати колата.. Да ги изчакам ли или да ги сменям?2. Като ги сменям как е по-добре със същите газ/масло или да търся само маслени? 3. Въобще намират ли се на пазара само маслени амортисьори?4. Ако са маслени отпред по-добре ли е? 5. Всмисъл не са ли по капризни? 6. С какви повече ще изкарам газ/масло или само масло?7. Като марка какво да търся -кофап или други?8. Лагер тампоните каква марка са най-добрите?
Коментар
-
KbH40 написа:Колеги искам да си сменям предните амортисьори и имам няколко въпроса...Колата е 1.4 12в 98г.1. Отпред най-вероятно са газ/масло (или там както се водят) и двата са изпуснали масълце, но държат и не клати колата.. Да ги изчакам ли или да ги сменям?2. Като ги сменям как е по-добре със същите газ/масло или да търся само маслени? 3. Въобще намират ли се на пазара само маслени амортисьори?4. Ако са маслени отпред по-добре ли е? 5. Всмисъл не са ли по капризни? 6. С какви повече ще изкарам газ/масло или само масло?7. Като марка какво да търся -кофап или други?8. Лагер тампоните каква марка са най-добрите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар