Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори за фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vsd написа:
    kokopati написа:
    vsd написа:
    Хм, TRW е много сериозна марка, която прави компоненти по окачването за първоначално вграждане на доста марки автомобили. На моето браво оригиналните носачи са TRW и единия го смених на 240000, а с другия още карам. Но цената от 88лв. е доооста съмнителна за TRW.
    майстора вика само лепенките са различни, от кой град си тук в софия са доста разбити улиците сменял ли си амортисиори,да казаха че тези са оригинални.
    От София съм. Аз съм си сменял носача с приятел. На оригиналните части има един знак, та затова си мисля че носача който махнах беше оригиналния, а и то си му личи. Но нали се сещаш че повечето километри колата ги е минала в Италия. Аз я взех на 218000.Иначе и амортисьорите съм ги сменил и 4-те с Cofap. Още държат.
    При тези разбити улици ваобще се чудя дали да ги сменям,мойте носачи също бяха оригинални,200000 км е колата за 2 години вече няма нищо здраво не е проблема в марката си мисля щом в италия са изкарали 170 хил а в бг за 20 хил няма нищо здраво,беше много стегната в началото.
    kokopati ,koichop@abv.bg

Коментар

mitaka85 написа:
      ами какви са тия газови или маслени? за оригиналните става въпрос.
      Оригиналните амортисьори са газово-масленни, чисто газови няма, а на самия амортисьор няма лепенка, а е щампована стилизираната емблема на Фиат, Алфа, Ланчия

Коментар

hit-ko a маслени ако сложа ще имам ли някакъв проблем?
        FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на Монро
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

колега виж на стамболийски и одрин има един магазин за ит. коли и правят 10% отстъпка за регнати в форума

Коментар

mitaka85 написа:
              hit-ko a маслени ако сложа ще имам ли някакъв проблем?
              Не, не смятам, че ще имаш някакъв проблем, но оригиналното изпълнение на колата е с газово-масленни....сигурно има защо!

Коментар

PaUnOff написа:
                Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на Монро
                Направо от сайта ни можеш да си ги поръчаш: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=3&show=1но ако става въпрос за 1.8 са само на Кофап, Елстар и Монро.....цените може да се видят в сайта!

Коментар

hit-ko аз знам, че мога да ги поръчам ,за което съм много благодарен, ама много твърдичко ми вози бравото, а не искам така. единствено с тва окачване се радвам извън града, но тук във Варна останах без бъбреци.
                  FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Въпроса е дали заради това че са "оригинални" има смисъл да се дават по 20-30лв отгоре на бройка. Тази оригиналност сигурно си има своя поддоставчик със съответната марка.
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

hit-ko написа:
                      PaUnOff написа:
                      Направо от сайта ни можеш да си ги поръчаш: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=3&show=1но ако става въпрос за 1.8 са само на Кофап, Елстар и Монро.....цените може да се видят в сайта!
                      Добре де,защо за 1.8 точно няма такива "уж" оригинални? Интересно ми е,че Монрото които сложих отзад са пак като оригиналните(газово маслени),а не фъскат като минаваш през неравности,както оригиналните...?А тези Кофап мисля че не са за предпочитане пред тези "Fiat", a Monroe-то ми идват малко скъпички... Къде да търся марка-"Fiat" в Пловдив за 1.8 щом hit-ko няма?

Коментар

Не че не могат да се поръчат оригинални за 1.8 , но причината е значително по-високата цена от тези за 1.6 и съответно никой не проявява интерес!

Коментар

Някъде четох че оригиналните за Фиат били Монро.. вярна ли е тази глупост? Ииии колко по-висока е цената на амортисьори Fiat за 1.8GT? По-скъпи ли са от Monroe,щото много ми се иска такива да сложаИ един въпрос за размисъл :D Защо Cofap-а никъде нямат гаранция,а Elstar-а на някои магазини иматП.С. "hit-ko" Кажи моля те каква е цената горе долу на оригиналните Fiat амортисьори и за колко време могат да се доставят в БГ

Коментар

PaUnOff написа:
                            Някъде четох че оригиналните за Фиат били Монро.. вярна ли е тази глупост? Ииии колко по-висока е цената на амортисьори Fiat за 1.8GT? По-скъпи ли са от Monroe,щото много ми се иска такива да сложаИ един въпрос за размисъл :D Защо Cofap-а никъде нямат гаранция,а Elstar-а на някои магазини иматП.С. "hit-ko" Кажи моля те каква е цената горе долу на оригиналните Fiat амортисьори и за колко време могат да се доставят в БГ
                            COFAP, в частност ELSTAR са амортисьори за оригинално вграждане в доста марки, включително и на Брава/о 1.2/16 и 1.6/16 след 98г. и още няколко модела - виж в ЕПЕР-а си пише!В различните периоди са предпочитани различни фирми, възможно е и Монро, но подробности не знам!КОФАП си имат гаранция така както всички по-известни марки, но за България зависи от вносителя, ние например даваме гаранция на КОФАП, както и на ЕлстарЦената на оригинален за 1.8/16 е 220-240 лв.

Коментар

Колеги аз си сложих на бравото Globo Италиянски Газ/Масло мешани и многоооооооооооооооооооооооо друса ;( не съм доволен а за кофап знам че са добри мисля че се правеха в Испания но не съм сигорен дали бяха тия :D
                              АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
                              Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Кофапа са Бразилски....hit-ko да те попитам каква е разликата в предния амортисьор на 1.8 и 1.6

Коментар

Working...
                                X