vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори за фиат браво
Collapse
X
-
Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на МонроFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на Монро
Коментар
-
hit-ko написа:PaUnOff написа:Аз да се намеся с малко off topic Мисля след сменените задни с Монро,да сменя и предните,щото тропат. Как да си поръчам от тези оригиналните маслени на hit-ko и с какво може да са по лоши от предните на МонроFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
Някъде четох че оригиналните за Фиат били Монро.. вярна ли е тази глупост? Ииии колко по-висока е цената на амортисьори Fiat за 1.8GT? По-скъпи ли са от Monroe,щото много ми се иска такива да сложаИ един въпрос за размисъл :D Защо Cofap-а никъде нямат гаранция,а Elstar-а на някои магазини иматП.С. "hit-ko" Кажи моля те каква е цената горе долу на оригиналните Fiat амортисьори и за колко време могат да се доставят в БГFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Някъде четох че оригиналните за Фиат били Монро.. вярна ли е тази глупост? Ииии колко по-висока е цената на амортисьори Fiat за 1.8GT? По-скъпи ли са от Monroe,щото много ми се иска такива да сложаИ един въпрос за размисъл :D Защо Cofap-а никъде нямат гаранция,а Elstar-а на някои магазини иматП.С. "hit-ko" Кажи моля те каква е цената горе долу на оригиналните Fiat амортисьори и за колко време могат да се доставят в БГ
Коментар
-
Колеги аз си сложих на бравото Globo Италиянски Газ/Масло мешани и многоооооооооооооооооооооооо друса ;( не съм доволен а за кофап знам че са добри мисля че се правеха в Испания но не съм сигорен дали бяха тия :DАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар