Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

задни спирачки на темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

задни спирачки на темпра

някой знае ли колко е дебелината на феродото на задните колела на темпрата? че моите са износени и мисля даси ги наковавам сам? за това ме интересува дебелината на феродото?
    темпра 1,9тд

диск ли си

Коментар

не колега с барабани съм ? че работата е сериозна едвам ме пуснаха да мина преглед казаха ми 4е почти не държели,несам ги отварял о6те да вида дали са износени ана 6том не спира явно е това?
      темпра 1,9тд

Коментар

толеранса е голям, така че кови спокойно. и аз съм ковал, някъде почти 4 мм беше моето и проблерм не съм имал;
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Провери как са цилиндърчетата и дали са добре регулирани челюстите! Освен това може да имаш и блокирал разпределител! Към 4 мм е дебелината на феродото, но ако се наложи престъргване на барабаните може и повече!

Коментар

благодаря колеги, днес ги разглобих и познайте едвам 1.5мм в единия край беше дебелината му. утре 6те си купя 4.5 мм дебелина смятам че ще стане. и мерси за помоща
            темпра 1,9тд

Коментар

1.5 не е малко. все пак дано проблема ти се окаже оттам, въпреки че щом има феродо ако ще и 0.3 да е пад трябва да поспирва...
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според вас какво феродо даси зема? имало някакво меко феродо незнам дали е добро? или даси взема стандартно?
                темпра 1,9тд

Коментар

естествено, че мекото. закво ти е твърдото, нито ще спира, а ще стърже и барабана. слагай мекото, като се кове не излиза скъпо и че ще изкара по-малко поне за мен не би било проблем
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

колега на темпрата оригинално ги дават 4,8мм дебелина!вземай такова и няма да имаш проблем аз на мойта темпра сложих такава дебелина и си пасна без проблем!барабана ми не е стърган
                    уно 1300д

Коментар

Working...
                    X