здравейте,приятели,ще съм ви балгодарен ,ако ми дадете съвет.имам пунто,1.2.онзи ден ми падна педала на спирачките и маркуча на предна гума на спичрачките се беше скъсал...купих нов.стария го свалих.сега ще го сменям тези дни и искам да попитам как трябва да обезвъздуша спирачките,като сменя новия маркуч...има ли някакъв чалъм,като сипя спирачната течност,какво да правя после,мерси много предварително...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как се обезвъздушават спирачките на пунто
Collapse
X
-
Re: как се обезвъздушават спирачките на пунто
SSTTRR написа:здравейте,приятели,ще съм ви балгодарен ,ако ми дадете съвет.имам пунто,1.2.онзи ден ми падна педала на спирачките и маркуча на предна гума на спичрачките се беше скъсал...купих нов.стария го свалих.сега ще го сменям тези дни и искам да попитам как трябва да обезвъздуша спирачките,като сменя новия маркуч...има ли някакъв чалъм,като сипя спирачната течност,какво да правя после,мерси много предварително...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: как се обезвъздушават спирачките на пунто
Danchojn написа:SSTTRR написа:здравейте,приятели,ще съм ви балгодарен ,ако ми дадете съвет.имам пунто,1.2.онзи ден ми падна педала на спирачките и маркуча на предна гума на спичрачките се беше скъсал...купих нов.стария го свалих.сега ще го сменям тези дни и искам да попитам как трябва да обезвъздуша спирачките,като сменя новия маркуч...има ли някакъв чалъм,като сипя спирачната течност,какво да правя после,мерси много предварително...FIAT Brava '96 1.6 16V
Коментар
-
SSTTRR - кажи имаш ли АБС. Ако нямаш - всичко колегите са ти го казали. Ако имаш - само сервиз. Аз се мъчих с едно пунто почти цял ден, пак заради предно ляво маркуче, и резултата си остана мек педал.Говорих с 1 приятел, който има сервиз само за масла и спирачки и ми каза, че ако има АБС, по никакъв начин не може да се обезвъздуши "ръчно", само с автомат.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар