Сменят се лесно и са евтини. Смени си само лявата ако не ти се дават пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукане от предницата
Collapse
X
-
Смених двата носача с нови - ОКАП...нях купил и две биалетки, но се оказа че няма смисъл да се сменят...така че ми останаха в багажника ....впечетления - колата се държи доста по-стегнато...волана стана малко по-директен и някои похлопвания изчезнаха...десният носач нямаше никаква нужда да го сменям, но понеже искам и двата да са ОКАП и за това го смених....ИНтересното е, че еднократното пукана с леко завит волан не изчезна ....изчезна пукането при рязка смяна на посоката, но това при тръгване остана....всичко по предницата е прегледано - няма никакви проблеми....всичка тампони на двигателя са здрави....така че съмненията за носачи, накрайници тампони на двигателя изчезват.....амортисьорите са сменяни заедно с тампоните на макферсона - интересното е, че пукането идва от горната част на амортисьора - точно където се захваща за купето....забравих да спомена, че и пружините са проверени и са ок.....някакви идеиEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Re: Пукане от предницата
Geraka написа:От известно време при навит волан и при тръгване нещо от предницата пука...все едно се намества...същото се случва и при рязка завиване...имам съмнение, че са кормилни щанги....някакви идеи?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Може би има впредвид кормилни накрайници ....Сега покарах колата пак.....пукането е ясно изразено при тръгване със завит волан....особено при лашкане напред-назад....Дали наистина може да е нещои от задницата?...по принцип ми се струва, че леко се е разкрачила и знам, че има едни ремонтни комплекти за неяEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Geraka написа:Мда...еднократно...мисля, че варианта с карето го изключваме, понеже при напълно навит волан и плавно тръгване не се получава.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Прилагам една снимка на един колега...та ето го задният мост:http://photo-zona.net/images/user315....JPGНякой ще ми каже ли кои точно тампони на задницата говорите?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар