Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пукане от предницата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пукане от предницата

От известно време при навит волан и при тръгване нещо от предницата пука...все едно се намества...същото се случва и при рязка завиване...имам съмнение, че са кормилни щанги....някакви идеи?
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Еднократно ли ? Скоро сменях шарнир(носач). Само при завой и еднократно се чуваше, точно като пукане.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз залагам на тампони на носач.

Коментар

Мда...еднократно...мисля, че варианта с карето го изключваме, понеже при напълно навит волан и плавно тръгване не се получава.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Airfan написа:
          Аз залагам на тампони на носач.
          Тия двата в лявата част на снимката ли? http://axm-auto.com/image_display.ph...4_1834702.jpg#

Коментар

Аха... същите. Имах го твоя ефект на старата кола. При завой, носачът си намества нещо хлабините и чаткаше еднократно.

Коментар

абе истината е, че може да е всичко де що е по предницата, въпреки че аз залагам или на шарнир или на тампон носач и то заден
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                абе истината е, че може да е всичко де що е по предницата, въпреки че аз залагам или на шарнир или на тампон носач и то заден
                Ами няма да се учудя да е и нещо по задницата...тая зима беше тежка с тея ръчни ...ама то аз съм си виновен, че не мога да се сдържам

Коментар

Днес ходих при майстора ми...оказа се, че най-вероятно е шарнир....та тия дни ще копувам носач и ще видим какво ще стане....Искам менения за носаччите ФРАП....заслужават ли си или да скачам на ОКАП?

Коментар

OCAP слагай, за няколко лева разлика не си заслужава.Въпреки, че единия ми е някъв турски, много евтин и е ок засега, но ..... има време
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега, слагай полските FAST. Дават им 2 години гаранция на шарнира и тампоните в axm-auto.com. За мен например, външните накрайници на кормилната рейка се бяха превърнали в консуматив. Всеки месец, най-много два и се разтропваха. Пробвах какви ли не марки, включително и OCAP и ефекта беше никакъв (явно като са ги проектирали не са се съобразили с българските пътища). Преди време си купих FAST и досега проблеми никакви с тях. За носачите не съм чувал отзиви, но след като ги дават с 2 години гаранция би следвало да са читави.
                      Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Нуждая се от бърз отговор....кажете ми само носач ли да сменя или да купя и биалетки, че след малко отивам към магазина?

Коментар

Geraka написа:
                          Нуждая се от бърз отговор....кажете ми само носач ли да сменя или да купя и биалетки, че след малко отивам към магазина?
                          Така и така ще сваляш носачите за смяна, подмени и биалетките, евтини са.
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

разбира се най-добре и биалетите. общо са 25 лв макс.
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

За сега само левия носач ще сменям....десният го сменях преди около година....та въпроса ми е може ли само лявата биалетка заедно с носача или е по-добре да ги взема и двете биалетки....понеже майстора каза, че не са разбити, ама знам ли аз колко ще издържат още?

Коментар

Working...
                              X