От известно време при навит волан и при тръгване нещо от предницата пука...все едно се намества...същото се случва и при рязка завиване...имам съмнение, че са кормилни щанги....някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукане от предницата
Collapse
X
-
Airfan написа:Аз залагам на тампони на носач.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
pakumba написа:абе истината е, че може да е всичко де що е по предницата, въпреки че аз залагам или на шарнир или на тампон носач и то заденEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Днес ходих при майстора ми...оказа се, че най-вероятно е шарнир....та тия дни ще копувам носач и ще видим какво ще стане....Искам менения за носаччите ФРАП....заслужават ли си или да скачам на ОКАП?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колега, слагай полските FAST. Дават им 2 години гаранция на шарнира и тампоните в axm-auto.com. За мен например, външните накрайници на кормилната рейка се бяха превърнали в консуматив. Всеки месец, най-много два и се разтропваха. Пробвах какви ли не марки, включително и OCAP и ефекта беше никакъв (явно като са ги проектирали не са се съобразили с българските пътища). Преди време си купих FAST и досега проблеми никакви с тях. За носачите не съм чувал отзиви, но след като ги дават с 2 години гаранция би следвало да са читави.Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
За сега само левия носач ще сменям....десният го сменях преди около година....та въпроса ми е може ли само лявата биалетка заедно с носача или е по-добре да ги взема и двете биалетки....понеже майстора каза, че не са разбити, ама знам ли аз колко ще издържат още?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар