Оня ден минавах технически преглед, спирачките били ок. Само едното задно нещо било малко под нормата, ама предните компенсирали. Да де, ама типото нещо не кове колелата...Нямам АБС. Педала не потъва и при изключен двигател след 1-2 натискания се одървя, т.е. всичко е нормално уж. Накладките са сменяни, спирачна течност има, доколкото мога да видя отникъде не тече, а и щях да разбера ако се губеше.Към какво да се ориентирам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо спирачката ми не кове?
Collapse
X
-
ориентирай се към накладки. като купих темпрата не спираше добре. отварям- накладка бол, отзад регулирани добре челюстите, чисто нови накладки, барабаните ги взех на стругче и ги дорегулирах накладките, ама колата не спира добре, задните не искат да коват. аре смених и кантар и последно викам бре я и помпата, да не земе да издаде багажа, поне да знам, че сичко е ок по спирачките. и пак не кове. махнах феродото на задните чисто нови накладки и си наковах мое, едно от 1976 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 с щампа си бяха. е няма д ати кажа как ковеше послеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ориентирай се към накладки. като купих темпрата не спираше добре. отварям- накладка бол, отзад регулирани добре челюстите, чисто нови накладки, барабаните ги взех на стругче и ги дорегулирах накладките, ама колата не спира добре, задните не искат да коват. аре смених и кантар и последно викам бре я и помпата, да не земе да издаде багажа, поне да знам, че сичко е ок по спирачките. и пак не кове. махнах феродото на задните чисто нови накладки и си наковах мое, едно от 1976 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 с щампа си бяха. е няма д ати кажа как ковеше после
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:pakumba написа:ориентирай се към накладки. като купих темпрата не спираше добре. отварям- накладка бол, отзад регулирани добре челюстите, чисто нови накладки, барабаните ги взех на стругче и ги дорегулирах накладките, ама колата не спира добре, задните не искат да коват. аре смених и кантар и последно викам бре я и помпата, да не земе да издаде багажа, поне да знам, че сичко е ок по спирачките. и пак не кове. махнах феродото на задните чисто нови накладки и си наковах мое, едно от 1976 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 с щампа си бяха. е няма д ати кажа как ковеше послеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар