Здравеите колеги имам следният проблем скед смяна трудна на горивен филтър омазаха ми двигателя с нафта и реших да го измия. След това поизсъхна и запалих появиха се следните проблеми включваха мим се перките на охлаждането на макс колата е 1.9 JTD Браво сле дтова престоя една нощ и днес след запалване ми светна лампата на ABS и не иска да угасне възможно ли е да се е прецакалао нещо от водата и препаратите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети лампата на ABS след измиване на ДВГ
Collapse
X
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ау ти направо си играл с късмета си как ще набуташ вода при всичката тази електроника. Явно някой от конекторите на АБС-а се е намокрил, виж капачката на която пише FUSE, намира се над абс-а, отвори я понеже може да се е образувал конденз, а там се намира бушона за абс-а. Буксата към абс-а е с един щифт, който се вади нагоре и после се вади и буксата, но не би трябвало да е стигнала вода до там.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
ами не ми остана време вали доста но сприа да свети и работи пробвах го на връщане от работа тази вечер Препоръчвам на всички не си мийте двигателите ако нямате време да ги чакате да изсъхнат доста проблеми създавата и електрониката е не защитена повече не греша ама то от грешлите се учимBravo 1.9 jtd 1999
Коментар
-
при мен има сходен проблем : сега зимата ми се включи помпа ли е какво е там не знам, която се намира под тази кутия с бушоните и ламппата светеше постоянно. сега извадих бушона и карам така.мисля че влагата много бърка електрониката, защото имам проблеми и с километража но това е в друга тема :D .между другото май такива проблеми са нещо нормално за фиат .един комшия кара само нови модели, служебни фиати и алфи, и каза че са непоправими в българия имат ли проблем с тока е ужас.FIAT_MAREA_103HP
бивш UNO 1.3
бивш TIPO D
Коментар
-
makulatura написа:при мен има сходен проблем : сега зимата ми се включи помпа ли е какво е там не знам, която се намира под тази кутия с бушоните и ламппата светеше постоянно. сега извадих бушона и карам така.мисля че влагата много бърка електрониката, защото имам проблеми и с километража но това е в друга тема :D .между другото май такива проблеми са нещо нормално за фиат .един комшия кара само нови модели, служебни фиати и алфи, и каза че са непоправими в българия имат ли проблем с тока е ужас.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Не знам какъв е твоят модел АБС, но ето една тема : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=37691--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар