Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потропване от лява задна гума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и на мен ми тропка там обаче само при влизане в Extreamly голяма дупка и може да е от тия тампони или от нещо в купето....Да кажа само че аз сменях миналата седмица задни амортисьори(бяха в окаяно състояние) и нямах от тях никакво тропане,само ужасно люшкане и поднасяне на задницатаЗвука тъп ли е(плътени силен) или по тропкащ и дрънчащ? Щото ако е тампон,то тропа едно такова плътно и не "дрънка"
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

и при марея ми се чуваше отзад а всичко здраво мъка ,оказа се биелетка на ст. щанга
      FIAT Marea 1.6,16v ELX.1997

Коментар

не дрънчи колега...а за тропането как да обясня..."Все едно в едно шише да сложиш едно топче и да я обръщташ постоянно"...но другата седмица ще разбера че тази съм на работа до късно...

Коментар

Ето ти един полезен съвет виж първо гумената скоба която държи гърнето за шасито, защото при мен също имаше тракане като мина през наравност .. огледах основно ходовата част нищо и тракането си се чуваше... оказа се че тази гумичка се е скъсала от едната страна и като минеш през неравност гърнето леко се чуква по шасито ...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
          ex:Opel Kadett 1.3
          ex:Fiat 125p
          ex:Москвич 412

Коментар

valentin написа:
            и при марея ми се чуваше отзад а всичко здраво мъка ,оказа се биелетка на ст. щанга
            Мъка мъка.. понякога нещата са по простички и трудно забележими ахаа

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
            ex:Opel Kadett 1.3
            ex:Fiat 125p
            ex:Москвич 412

Коментар

valentin написа:
              Колега, я разясни малко повече, ако обичаш. Понеже аз също съм с Мареа комби и имам едно странно тропане при по-големи дупки. Лошото е че не мога да определя дали е отпред ляво или отзад ляво. Все едно - от ляво е!Гледах си носачите - шарнирите са здрави, но тампоните не са в цветущо състояние.Звука не е звънтящ, по скоро глух. Със сигурност не е амортесьор или тампон. Шарнир също не е - вече го споменах.Как се разбира дали трябва да се сменя лагера и т.н. отзад ? Беше споменат един ремонтен комплект по-горе. Преди време ми направи впечатление, че едното задно колело се върти по-леко от другото. А и приправ и равен път се опитва да просвирва лагер отзад.
              Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Geraka написа:
                4api написа:
                Незнам колега,днеска се обадих на човека дето ми поддържа колата...и каза че можело да е от тампон на задния мост...
                Колега пиши като намериш от къде е проблема, че ми е интересно
                Проблема е решен колега....Смених амортисиорите....

Коментар

Поздравления !След като проблема е бил там имал ли си занасяния на страни, при прави участъци ? Караш си направо - равен път....... почти отпускаш волана и колата се опитва изведнъз да завива ?Интересно ми е при мен какво ще излезе........ още не съм лягал под колата
                  Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Да и на мен предните амортисьори са ми така-не са изпуснали обаче постоянно си тропат така глухо(като на кухо) Като има пари ще ги сменям,на са изпуснали още не ми се люшка- ще траят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
                    X