Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Потропване от лява задна гума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Потропване от лява задна гума

Здравеите колеги вече от около 2 месеца се чува особенно като карам по паваж потропване "Почукване" от задната лява гума или нещо по окачването и... какво може да бъде това....

Разкрачено ли е Бравото като го погледнеш отзад.Вероятната причина е http://axm-auto.com/index2.php?brand...ow=1Местя темата в раздела спирачки и окачване.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

незнам не ми се вижда да е разкрачено...а тези лагери лесно ли се сменят(от снимката)...комшията ми даде същото предположение)...и фатално ли е да се кара колата така...По асфалт като карам не го чувам....но при неравен пат направо ме побърква....

Коментар

Колега @Торнадо помагал си ми и друг път....,тъи като тука няма кои да даде мнение,(затова бях пуснал темата в ДИЗЕЛОВИ ДВГ)а колата я купих със сменено предно окачване и+2 комплекта от тези носачи,но тях трябва сам да си ги сменя....,ако имаш някакво упътване или снимки,както и какви инстроменти ще ми трябват...ще съм ти безкраино благодарен и ще почерпа по бира...

Коментар

Мерси на всички...

Коментар

Тези лагери на болта ли се слагат или на главината?

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              Тези лагери на болта ли се слагат или на главината?
              незнам...търсих го в ЕПЕР но неможах да го намеря,дано се намери някои компетентен по въпроса...неможе никои да не е сменял до сега(не че немога да отида в сервиз но ми е мерак да си го направя аз)

Коментар

http://axm-auto.com/pBB2/viewtopic.php?t=767Упътването което съм ти постнал е за Пунто ,но при Браво не е нищо по различно.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги след смяна на лагерите на носача отново се чува това потропване.... от какво друго може да е

Коментар

Има едни тампони отзад....може от тях така да ти чука....но държа да подчертая, че не съм сигурен и не съм сменял такива тампони http://www.axm-auto.com/index2.php?b...l=1&show=1Но все пак ги провери....може да е нещо от тях
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Проверих тези тампони както и буфера...читави са...визможно ли е да е амортисиора(и двата съм ги тествал на компютър????)...или нещо друго по окачването

Коментар

Ами какво да ти кажа....то задното окачване е доста просто....мисля че всички възможни места бяха споменати, освен амортисьорите....сигурен ли си, че не е от някоя пластмаса от купето....на мен също отзад нещо ми тропа и то досто, но си мисля че е някоя пластмаса....
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Незнам колега,днеска се обадих на човека дето ми поддържа колата...и каза че можело да е от тампон на задния мост...

Коментар

4api написа:
                            Незнам колега,днеска се обадих на човека дето ми поддържа колата...и каза че можело да е от тампон на задния мост...
                            Колега пиши като намериш от къде е проблема, че ми е интересно

Коментар

На Пунтото ми се чуваше потропване отзад при неравности, проблема се оказа в тампоните на задните амортисьори, след смяната им потропването изчезна. Провери ги за луфтове.
                              FIAT PUNTO 1.7 TD
                              CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

Working...
                              X