и на мен ми тропка там обаче само при влизане в Extreamly голяма дупка и може да е от тия тампони или от нещо в купето....Да кажа само че аз сменях миналата седмица задни амортисьори(бяха в окаяно състояние) и нямах от тях никакво тропане,само ужасно люшкане и поднасяне на задницатаЗвука тъп ли е(плътени силен) или по тропкащ и дрънчащ? Щото ако е тампон,то тропа едно такова плътно и не "дрънка"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потропване от лява задна гума
Collapse
X
-
Ето ти един полезен съвет виж първо гумената скоба която държи гърнето за шасито, защото при мен също имаше тракане като мина през наравност .. огледах основно ходовата част нищо и тракането си се чуваше... оказа се че тази гумичка се е скъсала от едната страна и като минеш през неравност гърнето леко се чуква по шасито ...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
valentin написа:и при марея ми се чуваше отзад а всичко здраво мъка ,оказа се биелетка на ст. щангаFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Поздравления !След като проблема е бил там имал ли си занасяния на страни, при прави участъци ? Караш си направо - равен път....... почти отпускаш волана и колата се опитва изведнъз да завива ?Интересно ми е при мен какво ще излезе........ още не съм лягал под колатаFiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
Да и на мен предните амортисьори са ми така-не са изпуснали обаче постоянно си тропат така глухо(като на кухо) Като има пари ще ги сменям,на са изпуснали още не ми се люшка- ще траят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар