Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви накладки стават за Brava 1.6? (не става дума за марка)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви накладки стават за Brava 1.6? (не става дума за марка)

Здравейте!Ето в този магазин първите 2 в списъка са предни накладки.Проблемът е, че са различни по размер и аз не знам кое трябва да взема. Колата е Brava 1.6 16V, SX, без ABS, 07.1999г.Двете схеми с размерите на накладките от линка горе:http://kanex.bg/shop/p/kx012461.gifh...kx012460.gifВ описанието се различават само по това в червено, което не знам какво е
    Забележка: Warn. cont./Access.
    Знам, че мога да сваля старите и да видя, но по-лесно ще е ако някой може да каже
    Brava 1.6 16V 103hp

При единия вариант е с един датчик за износване ,а при другия с два т.е. на всяко колело.http://axm-auto.com/index2.php?brand...cat=2&subcat=5
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Излиза, че с един датчик са един размер, а с два - друг?Мерси, ще питам утре в този магазин дали знаят, че в първия казаха да си сваля накладките и така да дойда, което е малко трудно
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Здравейте, колеги!И на мен ми предстои смяна на накладките и затова използвам темата на колегата. Колата е Bravo_SX 1.6 16v ’97 г. без ABS. Няма как да ги сваля, за да видя от кой модел са, затова ще ви помоля ако някой е сменял накладки на Bravo/Brava от ’97г да каже какви точно са - с един или с два датчика?А за задните накладки - гледам също има два вида : система BENDIX и система AP Коя от системите е за Bravo/Brava от ’97?
        Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Tornado написа:
          При единия вариант е с един датчик за износване ,а при другия с два т.е. на всяко колело.http://axm-auto.com/index2.php?brand...cat=2&subcat=5
          Мисля че имаше и някаква разлика в дължината на самата плочка, и номерата са различни!....Моя съвет е да ги гледаш по рама - с каквото е излязла колата.......
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

slav4o_p написа:
            Здравейте, колеги!И на мен ми предстои смяна на накладките и затова използвам темата на колегата. Колата е Bravo_SX 1.6 16v ’97 г. без ABS. Няма как да ги сваля, за да видя от кой модел са, затова ще ви помоля ако някой е сменял накладки на Bravo/Brava от ’97г да каже какви точно са - с един или с два датчика?А за задните накладки - гледам също има два вида : система BENDIX и система AP Коя от системите е за Bravo/Brava от ’97?
            Предни - един датчик.Задни - система BENDIX. (BENDIX - без ABS, AP Lockheed - с ABS)
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
              slav4o_p написа:
              Предни - един датчик.Задни - система BENDIX. (BENDIX - без ABS, AP Lockheed - с ABS)
              Благодаря много за точния отговор, колега!
              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Working...
              X