Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Решение на проблем с ABS Lucas

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пиши на Недялко, той ще ти каже къде има студена спойка на платката, често се случва и е за 15мин. но трябва да се хване. яколко вече такива проблема е оправил. Той и на моята се кани да я пипне ама аз още не съм се отутал да му я занеса.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Слави, вчера след като смъкнах моя ел.блок видимо релето беше сдало багажа. Прегледахме за студени спойки и не открихме такава. След като всичко до блока е ок(захранване до самата букса, измерени са пиновете за напрежение) излиза, че другата букса която е закопчана за блока и захранва мотора е загинала. Остана само тази грешка(мотор, помпа, клапанова група). Как обаче това се случва и с двата мотора. Има нещо гнило но вече не знам какво да гледам Остана да се смени релето на оригиналния ел.блок и пак да развивам и завивам тръбички
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Чуй се с Недялко Сигурен съм че няма да ти откаже помощ
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да знаете, че имам едно излишно реле, понеже моя АБС тръгна, след като повторих спойките по платката
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И на двата управляващи модула, които Митака ми изпрати съм изкарал външни релета, които управляват мотора. Прегледал съм ги за лоши спойки. Мотора днеска го тествах и работи, консумира около 4А ток на празен ход. Клапаните също ги сработих и нямаха проблем. Бобинките показваха около 4 ома. Когато пусна мотора и сработя някое от клапанчетата тока се повишава и напрежението пада и мотора видимо се затормозява. Незнам дали не е заради източника на захранване, който ползвам. И аз нямам повече идеи, каквото можах тествах.
            Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
            Chevrolet Aveo

Коментар

Kemaloff написа:
              И на двата управляващи модула, които Митака ми изпрати съм изкарал външни релета, които управляват мотора. Прегледал съм ги за лоши спойки. Мотора днеска го тествах и работи, консумира около 4А ток на празен ход. Клапаните също ги сработих и нямаха проблем. Бобинките показваха около 4 ома. Когато пусна мотора и сработя някое от клапанчетата тока се повишава и напрежението пада и мотора видимо се затормозява. Незнам дали не е заради източника на захранване, който ползвам. И аз нямам повече идеи, каквото можах тествах.
              Направи достатъчно за което ти благодаря

Коментар

dimmX написа:
                Направи достатъчно за което ти благодаря
                За нищо приятелю, на мен не ми коства абсолютно нищо. Лошото е, че не се получават нещата.
                Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                Chevrolet Aveo

Коментар

Днес абс-а ме убеди, че е по инатлив от мен Смених помпата но уви....не заработи! Тва му беше на абс-а, повече не мисля да се занимавам с него!

Коментар

проблем с АБС на Фиат пунто 1.2 60кс. 1999г.

Здравейте на всички. Имам проблем с АБС- а на моя Фиат Пунто, състои се в това, че преди месец индикатора на АБС ми светна. Ходих на диагностика и показа, че проблема е в датчика на предно дясно колело и майстора ми каза да го сменя. С/у 130лв. си купих нов и сам си го смених. Интересното е, че когато го смених и запалих колата индикатора си угасна, но когато направих около 20м. и пак светна. Моля за помощ и коментари на какво може да се дължи това и къде да търся проблема.Благодаря предварително!!!

Коментар

Working...
                    X