Пиши на Недялко, той ще ти каже къде има студена спойка на платката, често се случва и е за 15мин. но трябва да се хване. яколко вече такива проблема е оправил. Той и на моята се кани да я пипне ама аз още не съм се отутал да му я занеса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решение на проблем с ABS Lucas
Collapse
X
-
Слави, вчера след като смъкнах моя ел.блок видимо релето беше сдало багажа. Прегледахме за студени спойки и не открихме такава. След като всичко до блока е ок(захранване до самата букса, измерени са пиновете за напрежение) излиза, че другата букса която е закопчана за блока и захранва мотора е загинала. Остана само тази грешка(мотор, помпа, клапанова група). Как обаче това се случва и с двата мотора. Има нещо гнило но вече не знам какво да гледам Остана да се смени релето на оригиналния ел.блок и пак да развивам и завивам тръбичкиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
И на двата управляващи модула, които Митака ми изпрати съм изкарал външни релета, които управляват мотора. Прегледал съм ги за лоши спойки. Мотора днеска го тествах и работи, консумира около 4А ток на празен ход. Клапаните също ги сработих и нямаха проблем. Бобинките показваха около 4 ома. Когато пусна мотора и сработя някое от клапанчетата тока се повишава и напрежението пада и мотора видимо се затормозява. Незнам дали не е заради източника на захранване, който ползвам. И аз нямам повече идеи, каквото можах тествах.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:И на двата управляващи модула, които Митака ми изпрати съм изкарал външни релета, които управляват мотора. Прегледал съм ги за лоши спойки. Мотора днеска го тествах и работи, консумира около 4А ток на празен ход. Клапаните също ги сработих и нямаха проблем. Бобинките показваха около 4 ома. Когато пусна мотора и сработя някое от клапанчетата тока се повишава и напрежението пада и мотора видимо се затормозява. Незнам дали не е заради източника на захранване, който ползвам. И аз нямам повече идеи, каквото можах тествах.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
проблем с АБС на Фиат пунто 1.2 60кс. 1999г.
Здравейте на всички. Имам проблем с АБС- а на моя Фиат Пунто, състои се в това, че преди месец индикатора на АБС ми светна. Ходих на диагностика и показа, че проблема е в датчика на предно дясно колело и майстора ми каза да го сменя. С/у 130лв. си купих нов и сам си го смених. Интересното е, че когато го смених и запалих колата индикатора си угасна, но когато направих около 20м. и пак светна. Моля за помощ и коментари на какво може да се дължи това и къде да търся проблема.Благодаря предварително!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар