Разликата не от двигателя ,а от датата на производство и номера на рамата.За Браво и Брава от 95 до 01.96г. или до № на рама 4085697Оригинален номер: 71712505, 7638138 За моделите Браво и Брава след 01.1996г. или след № на рама 4085697 Оригинален номер: 46407181, 46803280
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем след регулиране на предницата
Collapse
X
-
така проблема е решен поне резбрах какъв е проблема амотисьориде са други и са за JTD а не за тд. и предницата седи затворена! така ми каза 4-тия маистор когото посетих за моя проблем имало и други като мен а малко маистори били "отворени"по този проблем така че внимавайте какви амортесьори си слагате !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Tornado написа:Разликата не от двигателя ,а от датата на производство и номера на рамата.За Браво и Брава от 95 до 01.96г. или до № на рама 4085697Оригинален номер: 71712505, 7638138 За моделите Браво и Брава след 01.1996г. или след № на рама 4085697 Оригинален номер: 46407181, 46803280LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
калпазани ли са :D за да ти е крева гредата колата трябва да е удряна и това ще личи а ако е тампона на амортесьора просто свали амортесьора и виж 5 болта го държат а за гредата огледай хубаво и все ще има след ако е имало удър . провери всичко преди да правиш пиления и дупчене по купето а ако всичко е в ред се върни да ти направат предницата като хората вече. и при удър или крива греда (арка) както ти казват се изкривява навътре така ,че нада ли е това което ти казват .
Коментар
-
днес свалих амортисьорите и за да стане по- точно ги качихме на фреза и разширихме горната дупка на амортисьота в посока към двигателя??? горния край на шенкела мръдна към двигателя ама сега е много отворена предницата ?? утре пак отивам на преден мост да видим какво сим направил иначе сега колата не може да хване пътяLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:днес свалих амортисьорите и за да стане по- точно ги качихме на фреза и разширихме горната дупка на амортисьота в посока към двигателя??? горния край на шенкела мръдна към двигателя ама сега е много отворена предницата ?? утре пак отивам на преден мост да видим какво сим направил иначе сега колата не може да хване пътяFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
айде предницата е регулирана !!! колата си държи пътя и не бяга както беше преди ! а и предницата влезе в нормите поне така ми каза майстора ??? каза че сега няма да износва гумите !!!ама знам ли това по-натам ще се види :D като почна да я регулира каза че сега е много отворена и разви горния болт където амортисьора е захванат за шенкела !точно там където разширих дупката!!!после хвана гумата в горния край и я дръпна навън! и така по малко докато влезна в нормите? после така направи и от другата страна!!! после я регулира с накрайниците и после ............ми взе 20лв :D :D :D и каза че е готова Пробвах я и ми се струва че сега е много по-добре от преди!абе направо си е добре :D после като се прибрах свалих пак гумите и точковах шайбите на горните болтове за да не мърдат ако се наложи да свалям амортисьора!!! дано да е наред всичкоLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:айде предницата е регулирана !!! колата си държи пътя и не бяга както беше преди ! а и предницата влезе в нормите поне така ми каза майстора ??? каза че сега няма да износва гумите !!!ама знам ли това по-натам ще се види :D като почна да я регулира каза че сега е много отворена и разви горния болт където амортисьора е захванат за шенкела !точно там където разширих дупката!!!после хвана гумата в горния край и я дръпна навън! и така по малко докато влезна в нормите? после така направи и от другата страна!!! после я регулира с накрайниците и после ............ми взе 20лв :D :D :D и каза че е готова Пробвах я и ми се струва че сега е много по-добре от преди!абе направо си е добре :D после като се прибрах свалих пак гумите и точковах шайбите на горните болтове за да не мърдат ако се наложи да свалям амортисьора!!! дано да е наред всичкоFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар