Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи Технород

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз съм сменял на темпрата с ас метал, на ботев им е представителството, а ми ги донесоха ем комлект. преди години обаче. иначе сега съм с окап по препоръка на хит ко, но са на малко км, за да кажа как са. ако и окапа не ме издържи поне 30-40 000 км, ще си купувам смао от морга вече със знака за първичното вграждане, онова държи по 150 000 по хубави пътища
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

е баш на ботев се обаждах миналата година есента, и това ми казаха
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

еми тогава мент комплект не знам какво са ме лъгали
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Synthy написа:
          AS-Metal са турски, и се ползват за първично вграждане. Доста качествени са. Само че.. как намерихте за колите си? Аз като се обаждах да питам за моята кошница и казаха, че за италиански коли изобщо не предлагат щото не правят. Сега съм с някакви турски ментаци (идея си нямам името им) за 55лв бройката, и 23 000км. още нищо им няма. За ФРАП само добри думи казвам.П.С.Къде е този MOOG за 75лв. ?
          Първично вграждане на какво и къде?

Коментар

носачи в немските коли (по спомени). най-вероятно на колите правени в турция.
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
            X