Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи Технород

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Носачи Технород

Здравейте колеги,Изчетох постовете свързани с носачи за моделите на Фиат - Брава/о .Добри отзиви има за носачите на АС Метал и Фрап.В магазина на Стамболийски 155 има носачи с марката Технород, но за тях не успях да намеря информация във Форума.Та въпроса ми е следния - Заслужават ли си тези носачи и има ли достатъчно ’живот’ в тях !?Благодаря предварително за коментарите Ви !Поздрави

Re: Носачи Технород

dch94 написа:
    Здравейте колеги,Изчетох постовете свързани с носачи за моделите на Фиат - Брава/о .Добри отзиви има за носачите на АС Метал и Фрап.В магазина на Стамболийски 155 има носачи с марката Технород, но за тях не успях да намеря информация във Форума.Та въпроса ми е следния - Заслужават ли си тези носачи и има ли достатъчно ’живот’ в тях !?Благодаря предварително за коментарите Ви !Поздрави
    по добри от фрап според мойте наблюдения
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

На 2 комплекта такива носачи се случи един и същи фабричен дефект - една от гайката на десния носач е заварена накриво - една идея по-накриво, дето се вика, и ти е=ава м===ата като сменяш носача. На мойта кола единия комплект, и на колегата vsd другия. На един и същи носач, една и съща гайка, един и същи проблем.

Коментар

ogi28b написа:
        На 2 комплекта такива носачи се случи един и същи фабричен дефект - една от гайката на десния носач е заварена накриво - една идея по-накриво, дето се вика, и ти е=ава м===ата като сменяш носача. На мойта кола единия комплект, и на колегата vsd другия. На един и същи носач, една и съща гайка, един и същи проблем.
        А като пробег - изминати километри и държание на пътя !?

Коментар

Аз тая марка хич не искам да я виждам повече. Сложих края на 2007-ма година биалетки и къс кормилен накрайник на тая марка (от 1.12.07 при пробег 123 000км до 08.03.08г и пробег 126 700км) биалетките бяха все едно на 10години с изпокъсани тампони и хлопаха здраво,а накрайника кормилния беше разбит като че ли е каран 60 000км. Сега вече съм разкарал всичко от тая скапана марка от колата че при 10 000км пробег сигурно накрайниците им се разпадат, а като им гледам биалетките и накрайниците с какво качество са не бих си взел носачи.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

dch94 написа:
            А като пробег - изминати километри и държание на пътя !?
            Ако иска колегата vsd да каже как е при него, при мен - за около 2 000 км, и 3 месеца - изглеждат нормално тампоните на носачите, но за по-малко от 100 км маншоните на шарнирите се скъсаха и сега карам със скъсани маншони, сигурно грес почти няма, и влиза пясък => шкурка => леле-мале..... Със сигурност няма да сложа отново такива, ако ще и да ми ги подарят

Коментар

Аз пък съм доволен от носачите им.За година каране (около 10000км.) нямаше промяна.Купих ги по 55лв.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Коментар

В същия този магазин ме излъгаха, че са италиански, а се оказаха турски! Засега кара, но съм изминал малко километри.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

и АС метал и фрап са турски и качеството им е ...

Коментар

mdinkov написа:
                      и АС метал и фрап са турски и качеството им е ...
                      Днес набедих шарнира на левия носач ,че се разбил тотално и реших да го сменя.Какво беше учудването ми след като го демонтирах и премахнах гумения маншон.Смазката не си е променила цвета дори шарнира е перфектен и вътре няма нито влага нито ръжда.Главния виновник за скапването на шарнирите за пореден път се убеждавам е водата и пясъка който прониква вътре.За справка носача е АС-Метал на 70000 км. малкия тампон е леко тръгнал ,но може да изкара още дълго.Хлопането се оказа от тампоните на стабилизиращата щанга които на пръв поглед не изглеждат износени ,но все пак са.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Сменях носачите преди една седмица доста изчетох, и стигнах до извода да сложа MOOG на цена от 75лв. "отстъпка 20%" в Ямбол ми предлагаха и ФРАП за 68лв. и някакви Полски не им запомних името за 58лв. Като свалих старите левия беше БРИТ разбит шарнир - 30 000хил.км а десния ОКАП разбити тампони - 40 000хил.км

Коментар

Ако ще слагаш турски-Ас Метал /извинявам се ако го пиша грешно/. Само да не са някаква имитация.Аз сложих такива, дадоха и гаранция. От различни хора, занимаващи се с части дават много добри отзиви за тях.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Е ако МООГ-а е наистина 75лв, то няма какво повече да се иска!
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

AS-Metal са турски, и се ползват за първично вграждане. Доста качествени са. Само че.. как намерихте за колите си? Аз като се обаждах да питам за моята кошница и казаха, че за италиански коли изобщо не предлагат щото не правят. Сега съм с някакви турски ментаци (идея си нямам името им) за 55лв бройката, и 23 000км. още нищо им няма. За ФРАП само добри думи казвам.П.С.Къде е този MOOG за 75лв. ?
                              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                              X