Здравейте колеги,Изчетох постовете свързани с носачи за моделите на Фиат - Брава/о .Добри отзиви има за носачите на АС Метал и Фрап.В магазина на Стамболийски 155 има носачи с марката Технород, но за тях не успях да намеря информация във Форума.Та въпроса ми е следния - Заслужават ли си тези носачи и има ли достатъчно ’живот’ в тях !?Благодаря предварително за коментарите Ви !Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи Технород
Collapse
X
-
Re: Носачи Технород
dch94 написа:Здравейте колеги,Изчетох постовете свързани с носачи за моделите на Фиат - Брава/о .Добри отзиви има за носачите на АС Метал и Фрап.В магазина на Стамболийски 155 има носачи с марката Технород, но за тях не успях да намеря информация във Форума.Та въпроса ми е следния - Заслужават ли си тези носачи и има ли достатъчно ’живот’ в тях !?Благодаря предварително за коментарите Ви !ПоздравиTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
На 2 комплекта такива носачи се случи един и същи фабричен дефект - една от гайката на десния носач е заварена накриво - една идея по-накриво, дето се вика, и ти е=ава м===ата като сменяш носача. На мойта кола единия комплект, и на колегата vsd другия. На един и същи носач, една и съща гайка, един и същи проблем.
Коментар
-
ogi28b написа:На 2 комплекта такива носачи се случи един и същи фабричен дефект - една от гайката на десния носач е заварена накриво - една идея по-накриво, дето се вика, и ти е=ава м===ата като сменяш носача. На мойта кола единия комплект, и на колегата vsd другия. На един и същи носач, една и съща гайка, един и същи проблем.
Коментар
-
Аз тая марка хич не искам да я виждам повече. Сложих края на 2007-ма година биалетки и къс кормилен накрайник на тая марка (от 1.12.07 при пробег 123 000км до 08.03.08г и пробег 126 700км) биалетките бяха все едно на 10години с изпокъсани тампони и хлопаха здраво,а накрайника кормилния беше разбит като че ли е каран 60 000км. Сега вече съм разкарал всичко от тая скапана марка от колата че при 10 000км пробег сигурно накрайниците им се разпадат, а като им гледам биалетките и накрайниците с какво качество са не бих си взел носачи.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
dch94 написа:А като пробег - изминати километри и държание на пътя !?
Коментар
-
mdinkov написа:и АС метал и фрап са турски и качеството им е ...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Сменях носачите преди една седмица доста изчетох, и стигнах до извода да сложа MOOG на цена от 75лв. "отстъпка 20%" в Ямбол ми предлагаха и ФРАП за 68лв. и някакви Полски не им запомних името за 58лв. Като свалих старите левия беше БРИТ разбит шарнир - 30 000хил.км а десния ОКАП разбити тампони - 40 000хил.км
Коментар
-
AS-Metal са турски, и се ползват за първично вграждане. Доста качествени са. Само че.. как намерихте за колите си? Аз като се обаждах да питам за моята кошница и казаха, че за италиански коли изобщо не предлагат щото не правят. Сега съм с някакви турски ментаци (идея си нямам името им) за 55лв бройката, и 23 000км. още нищо им няма. За ФРАП само добри думи казвам.П.С.Къде е този MOOG за 75лв. ?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар