Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дясна предна накладка задържа и педалът е твърд?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дясна предна накладка задържа и педалът е твърд?

ЧНГ, колеги.оня ден забелязах, че предна дясна накладка мерише на феродо и е бая топла, свалих я и видях , че задържа и не пуска. пробвах с помпане на спирачката и ту отпусне ту не. в последствие разбрах че и педала на спирачката е твърд. пробвах да помпам няколко пъти педала на загасена кола след което без да го пускам паля и леко отпуска надолу но не е както трябва. някаква идея за причината? колата е мареа комби 1.6благодаря!

Re: дясна предна накладка задържа и педалът е твърд?

zvezdi написа:
    ЧНГ, колеги.оня ден забелязах, че предна дясна накладка мерише на феродо и е бая топла, свалих я и видях , че задържа и не пуска. пробвах с помпане на спирачката и ту отпусне ту не. в последствие разбрах че и педала на спирачката е твърд. пробвах да помпам няколко пъти педала на загасена кола след което без да го пускам паля и леко отпуска надолу но не е както трябва. някаква идея за причината? колата е мареа комби 1.6благодаря!
    маркуч или апарат (цилиндърче)ако не е това остава само главния сп.цилиндър(помпата)

Коментар

то ясно че е някое от тия неща няма какво друго да е но как да разбера какво точно е ми е въпросаутре ще ходя при майстор и ще пиша какво точно е

Коментар

а и при мене преди да установа че ми задържа дясната накладка като карам с 50-80 км. ч. ми тресеше яко колата, но не постоянно.

Коментар

само смяна на маркучите и си чук :D

Коментар

дано да е от глупавите маркучи че ми писна само харчове напоследък.

Коментар

От лявия маркуч ти е.... запушил се е => иска смяна ама ги смени и двата че след 1,2 месеца 3 максимум ще обезвъздушаваш пак като ти се прецака и дясния Казвам ти със сигурност защото и аз бях така миналия месец а септември бях сменил само дясния и пак обезвъздушавах сега
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

днеска смених маркучите и се оправи.

Коментар

zvezdi написа:
                  днеска смених маркучите и се оправи.
                  ха честито

Коментар

Working...
                  X