Колеги чудя се могат ли да се сменят 2-та тампона на стабилизиращата щанга на Браво,защото са доста напукани и си плачат за смяна.Въпроса е дали трябва да се маха целия преден мост или има някаква хитрина?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тампони на стаб.щанга и кормилни накрайници?
Collapse
X
-
Ами принципно могат, аз на мойто Типо ще ги сменям на пролет живот и здраве! Но отпред се сваля леко магарето надолу, няма друг начин просто!! Успех!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Колеги след като си поиграх малко да разгледам окачването за луфтове нещо не ми хареса как има луфт при клатене на гумата вдигната на крик в посока ляво-дясно. Кормилните накрайници ги смених януари 2008-ма и -4-та с нови Фиорела внасяни от ТиН кар. За 9000км хубави уж накрайници дали са се разбили?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
И аз съм с такива, дано не сме се излъгали!! Но мисля че T&N не продават боклуци та да си съсипват реномето!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Колеги, за бравото не знам, но на пунто 1 май не беше необходимо да се сваля каквото и да било. Май само самата щанга Иначе аз си купих тампони за щангата - 22мм и не ги сложих. Ако на някой могат да му влезат в употреба .............................А що до клатенетео на предно колело наляво надясно .............. не се сещам за друг вариант освен кормилен накрайник. Другото, което е теоретично !!!! кормилния накрайник да си е здрав, но нещо по макферсъна да се разхлабило и реално цялото окачване да се върти около кормилния накрайник - това направо ми звучи абсурдно !Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар