... механизма който разпъва челюстите (накладките) на Мареата , или казано по друг начин : това дето "саморегулира" накладките? Въпроса ми е към някой който е сигурен че го има еди-къде си и цена? Приемам също оферти и за втора употреба ? 0898 549 110Редактирано заглавие на темата."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oткъде да си купя механизма който разпъва челюстите ?
Collapse
X
-
Re: Oткъде да си купя ...?
snaiperisto написа:... механизма който разпъва челюстите (накладките) на Мареата , или казано по друг начин : това дето "саморегулира" накладките? Въпроса ми е към някой който е сигурен че го има еди-къде си и цена? Приемам също оферти и за втора употреба ? 0898 549 110
-
Аз си купих два такива механизъма от Nikola Nikolov. Иначе почти година карах без тях докато намеря - само трябва се натяга ръчната от време на време.Като търсиш задължително носи старите защото аз два пъти купувах такива които не стават. За жалост има много видове.Дори тези които купих бяха от Марея JTD но по дълги от моите, обаче успешно прехвърлих пружините на моите и сега всичко е ОК
Коментар
-
ilkor написа:- само трябва се натяга ръчната от време на време.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ilkor написа:Ами аз ги взех от колега във форума за по 10 лева но проблемът беше че не бяха еднакви с моите - нито можеха да се сложат нито да се вземат пружинките.Попадах все на един вид който при мен не ставаше - дано колегата да има по голям късмет и да е с по масовия модел.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар