Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За цените на носачите ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За цените на носачите ...

Първо в СТЗ освен Birth i Moog, друго май не мога да намеря.Един се нави да ми достави AC METAL, но ме разубеждава, че щели да са менте.Мооg ми предлагат на няколко различни места, съответно и на различни цени - около 90 и около 120лв.Кой ги внася и колко е при вносителя цената ? Има ли "ментета" при тях ?---------------FI-WP-7503 - 148 лв. FI-WP-7503Р - 95 лв. цени от Евро 07, просто за пример ги давам.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Прескочи до Хит-ко в Ямбол. Там, с отстъпката, ще ти излязат около 77 лева на носач, марка ОСАР - според него - най-добрите и оригинални. Вече месец и половина съм с тях, нямам оплаквания.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Доколкото разбирам от сайта на MOOGFI-WP-7503 FI-WP-7503Р откъде идва разликата в цената обаче ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А НОСАЧИТЕ НА BIRTH добри ли са?някои слагал ли си е и какво е мнението за тази марка? Иначе цената им е 62 лв за носач!!!!!!!!!!
        LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Аз съм от една година и 15 хил. км с такива и засега нямам проблеми. Мисля че тогава бяха по 50-тина лв.
          FIAT BRAVO II 1.4 GPL
          FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
          FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
          FIAT UNO 1.5

Коментар

sugarboy написа:
            Прескочи до Хит-ко в Ямбол. Там, с отстъпката, ще ти излязат около 77 лева на носач, марка ОСАР - според него - най-добрите и оригинални. Вече месец и половина съм с тях, нямам оплаквания.
            Не мисля ,че за месец и половина може да направиш някакво сравнение.Аз вече 3 години/70000 км/ карам със Ас метал.Нямам никакви оплаквания.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Написах, че нямам оплаквания, защото когато и аз избирах какво да купя, докато четях във форума, някои колеги бяха казали, че за съвсем кратък срок пак са им са се разхлопали. А иначе, сравнение правя - със сегашното, изцяло подменено окачване, возията отпред ми е една идея по-твърда, не знам дали само на носачите се дължи, защото подмених всичко. Ясно ми е, че за месец и половина не би трябвало да има промяна в поведението на колата, но по нашите пътища, знае ли човек.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колеги, никъде няма да отскачам за съжаление, така че остават MOOG като вариант.Тя темата не е толкова какъв носач да си сложа, такива теми има бол, а по-скоро защо има такава разлика в цената и каква е разликата между модела с P накрая.Ако съдя по сайта на MOOG, P модела идва в кутия (bоxed).Там други разлики няма.Но не вярвам само това да е.http://i41.tinypic.com/von0b6.jpg
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Ако съдя по сайта на MOOG, P модела идва в кутия (bоxed).Там други разлики няма.Но не вярвам само това да е.
                  защо пък нена сервизите и подобни не им трябват кутии и опаковкимакар че разликата в цената е много голяма и този в кутията го дават по-евтин...има ли вариант Евро 07 да са сбъркали цената?звънни им пак
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ами цените, които ми дадоха са от други места, впоследствие се сетих за Евро 07.Комплект ли се сменят или мога сега да мина с единия носач само ?-------Драснах един мейл на Federal Mogul, да видим какъв ще е отговора.Питах ги за разликите в моделите.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

може естественоможе и единия накрайник да сменишсамо при амортисьорите се препоръчва да се сменят и двата
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Federal Mogul не отговарят на крайни клиенти, но Евро07 бяха любезни да ми обяснят по телефона, че разликата е само в опаковката.Целта на темата е постигната.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Federal Mogul не отговарят на крайни клиенти, но Евро07 бяха любезни да ми обяснят по телефона, че разликата е само в опаковката.Целта на темата е постигната.
                          баф мааму 50 лв опаковка
                          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                          UNO 1.0 FIRE

Коментар

From: "Emil Pavlov" <e>Zdraveite,Razlikata megdu dvata nomera e v opakovkata.Konstruktivno niamat razlika.Lek den I veseli praznici.Emil PavlovTrade Director
                            Днес гледам втори мейл от:
                            From "Stojan Bojinov" <s>Здравейте, разликата между двата носача е в начина на изработка - с буквата P е от лята стомана. Има налични само то този вид.Весели празнициStoian BojinovSales Manager
                            Те май и те не знаят каква е разликата
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нормално ... щото незнаят какво продават. Те незнаят дали това за което говориш дали е Moog ...

Коментар

Working...
                              X