Първо в СТЗ освен Birth i Moog, друго май не мога да намеря.Един се нави да ми достави AC METAL, но ме разубеждава, че щели да са менте.Мооg ми предлагат на няколко различни места, съответно и на различни цени - около 90 и около 120лв.Кой ги внася и колко е при вносителя цената ? Има ли "ментета" при тях ?---------------FI-WP-7503 - 148 лв. FI-WP-7503Р - 95 лв. цени от Евро 07, просто за пример ги давам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За цените на носачите ...
Collapse
X
-
sugarboy написа:Прескочи до Хит-ко в Ямбол. Там, с отстъпката, ще ти излязат около 77 лева на носач, марка ОСАР - според него - най-добрите и оригинални. Вече месец и половина съм с тях, нямам оплаквания.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Написах, че нямам оплаквания, защото когато и аз избирах какво да купя, докато четях във форума, някои колеги бяха казали, че за съвсем кратък срок пак са им са се разхлопали. А иначе, сравнение правя - със сегашното, изцяло подменено окачване, возията отпред ми е една идея по-твърда, не знам дали само на носачите се дължи, защото подмених всичко. Ясно ми е, че за месец и половина не би трябвало да има промяна в поведението на колата, но по нашите пътища, знае ли човек.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колеги, никъде няма да отскачам за съжаление, така че остават MOOG като вариант.Тя темата не е толкова какъв носач да си сложа, такива теми има бол, а по-скоро защо има такава разлика в цената и каква е разликата между модела с P накрая.Ако съдя по сайта на MOOG, P модела идва в кутия (bоxed).Там други разлики няма.Но не вярвам само това да е.http://i41.tinypic.com/von0b6.jpgF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Ако съдя по сайта на MOOG, P модела идва в кутия (bоxed).Там други разлики няма.Но не вярвам само това да е.
Коментар
-
From: "Emil Pavlov" <e>Zdraveite,Razlikata megdu dvata nomera e v opakovkata.Konstruktivno niamat razlika.Lek den I veseli praznici.Emil PavlovTrade DirectorFrom "Stojan Bojinov" <s>Здравейте, разликата между двата носача е в начина на изработка - с буквата P е от лята стомана. Има налични само то този вид.Весели празнициStoian BojinovSales ManagerF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар