Колеги,предстои ми смяна на челюсти и барабани,естествено нови.Та препоръчайте с какво да ги третирамбоядисам барабаните,но хем да предпазва от ръжда,хем да е устойчиво на високи температури.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на барабани(не е тунинг)
Collapse
X
-
Re: Боядисване на барабани(не е тунинг)
beast31 написа:Колеги,предстои ми смяна на челюсти и барабани,естествено нови.Та препоръчайте с какво да ги третирамбоядисам барабаните,но хем да предпазва от ръжда,хем да е устойчиво на високи температури.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Сребърен феролит се води това е вид доста гадно мерисеща боя която до колкото ми е известно спира ръждата.За протектата не съм сигурен какво е но ако съдя по името (протект=защита/предпазване) си е нещо подбно на грунд/боя с ефекта в скобитеSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Доколкото знам,с феролита боядисвят металните стълбове за улично осветление и т.н ,а Протектата я дават 3 в 1 -преобразувател за ръжда,грунд и боя.Има я в различни цветове и я дават устойчива на атмосферни влияния.http://www.orgachim.bg/index.php?loc...id=157&start=7Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Vladim написа:Грунд и боя... но, ако оригиналната боя на барабаните има гланц, или е с гладка повърхност, ще ти се наложи да потъркаш с шкурка, което за нови барабани... е кофти случка според мен Моят съвет е да ги пръснеш след около две години, а не сега.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
beast31 написа:Vladim написа:Грунд и боя... но, ако оригиналната боя на барабаните има гланц, или е с гладка повърхност, ще ти се наложи да потъркаш с шкурка, което за нови барабани... е кофти случка според мен Моят съвет е да ги пръснеш след около две години, а не сега.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар