Значи от 4 5 дена като натисна спирачката,на таблото ми светва лампата съседна на ръчната (отдясно). Какво точно сигнализира тя? Не светва всеки път,а като че ли само когато колелата са завъртяни в определено положение. Аз мисля,че това означава,че дисковете ми са изхабени. Но не мога да съм сигурен тъй като за пръв път ми се случва,а и не разбирам много от механиката на колата, та реших вас да питам. Преди 4 месеца сменях задни накладки и спирачната течност е перфектно измерена между минимума и максимума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
A тази лампичка е за... ??
Collapse
X
-
Re: A тази лампичка е за... ??
d1sp0sabl3 написа:Значи от 4 5 дена като натисна спирачката,на таблото ми светва лампата съседна на ръчната (отдясно). Какво точно сигнализира тя? Не светва всеки път,а като че ли само когато колелата са завъртяни в определено положение. Аз мисля,че това означава,че дисковете ми са изхабени. Но не мога да съм сигурен тъй като за пръв път ми се случва,а и не разбирам много от механиката на колата, та реших вас да питам. Преди 4 месеца сменях задни накладки и спирачната течност е перфектно измерена между минимума и максимума--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар