Ами колега ако незнам да ли ще стане и колко ще ми излезе иначе бих го направил.Е ти сега неме навивай така, че в тази криза.Утре ако ми хареса цената в AXM на барабаните ще вземе две бройки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги ще сменям задни накладки и задни амортисьори
Collapse
X
-
u_bo
6ma7ka7a написа:Ами колега ако незнам да ли ще стане и колко ще ми излезе иначе бих го направил.Е ти сега неме навивай така, че в тази криза.Утре ако ми хареса цената в AXM на барабаните ще вземе две бройки.
Коментар
-
колеги много се извинявам за тъпия въпрос, но за сефте ще сменям накладки и незнам. Гледам в ахм пише 50-60лв. това на колело ли е или на комплект за двете. Аз трябва да сменям на двете задни зашото предните ги гледах и имат още доста, а от известно време имам проблеми със спирачките и снощи ми светна лампичка...кажете ми моля ви че ми предстои след 2 дни да ходя на почивка и ми се разтрепераха шортите...става дума за бравата...1,9тд100Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Аз трябва да сменям на двете задни зашото предните ги гледах и имат още доста, а от известно време имам проблеми със спирачките и снощи ми светна лампичка...
Коментар
-
ogi28b написа:kiselo написа:Аз трябва да сменям на двете задни зашото предните ги гледах и имат още доста, а от известно време имам проблеми със спирачките и снощи ми светна лампичка...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
spark написа:Провери си нивото на спирачната течност. А като загреят спирачките е нормално да не спират, но защо загряват е друг проблем. Може би имаш леко запушен спирачен маркуч или трудно движещ се цилиндър и от там да ти се нагряват доста накладките.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
за накладките
Честита Нова Година Колеги!Първо да Ви пожелая безаварийно возене и да ви слушат колите.Сега имам въпросче.Имам да сменям накладки-предни и задни на купето,но незнам какви да си взема.Предните са Брембо и съм отвратена от тях.Дайте съвет моля.Предварително благодаря на всички!
Коментар
-
Re: за накладките
aleksina написа:Честита Нова Година Колеги!Първо да Ви пожелая безаварийно возене и да ви слушат колите.Сега имам въпросче.Имам да сменям накладки-предни и задни на купето,но незнам какви да си взема.Предните са Брембо и съм отвратена от тях.Дайте съвет моля.Предварително благодаря на всички!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
aleksina написа:Да,с такова съм Но Брембото освен че свирят не изкараха и година и затова искам да сменям.Чух за Textar и Ate ама незнам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар