Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги ще сменям задни накладки и задни амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами колега ако незнам да ли ще стане и колко ще ми излезе иначе бих го направил.Е ти сега неме навивай така, че в тази криза.Утре ако ми хареса цената в AXM на барабаните ще вземе две бройки.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
      Ами колега ако незнам да ли ще стане и колко ще ми излезе иначе бих го направил.Е ти сега неме навивай така, че в тази криза.Утре ако ми хареса цената в AXM на барабаните ще вземе две бройки.
      ако ще искаш дискове - най-лесно е да вземеш цял заден мост от ХГТ и да го сложиш на твойто.а за барабаните: ако са ти в размера - по-добре си престържи барабанитеЕДНО Е СИГУРНО - по-хубави от заводските части НЯМА !!!

Коментар

Знам колега но днеска ги мериш 1мм ръб има което е много ще пробвам с престъргване ако не става нови и това.А колко ли ще ми излезе цял мост.

Коментар

Mission complete.Сменени накладки и престърган ръб.

Коментар

колеги много се извинявам за тъпия въпрос, но за сефте ще сменям накладки и незнам. Гледам в ахм пише 50-60лв. това на колело ли е или на комплект за двете. Аз трябва да сменям на двете задни зашото предните ги гледах и имат още доста, а от известно време имам проблеми със спирачките и снощи ми светна лампичка...кажете ми моля ви че ми предстои след 2 дни да ходя на почивка и ми се разтрепераха шортите...става дума за бравата...1,9тд100
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
              Аз трябва да сменям на двете задни зашото предните ги гледах и имат още доста, а от известно време имам проблеми със спирачките и снощи ми светна лампичка...
              Датчика е на вътрешната накладка на предното ляво колело. Виж самия датчик да не би да се опира някъде по шасито, и да дава маса.

Коментар

ogi28b написа:
                kiselo написа:
                Аз трябва да сменям на двете задни зашото предните ги гледах и имат още доста, а от известно време имам проблеми със спирачките и снощи ми светна лампичка...
                Датчика е на вътрешната накладка на предното ляво колело. Виж самия датчик да не би да се опира някъде по шасито, и да дава маса.
                ами нем всичко си му беше наред. И имаше още доста феродо. Обаче от лятото насам имам проблем. Като сгреят спирачките аз даже го бях обяснявал някъде тук и като карам със 100-110 все едно ги няма. Като натисна и започва адското бучене виене и т.н....ако карам обаче нормално в града и т.н. няма нищо или ако карам на кратко разтояние и дори и да ги смачкам няма проблеми. Само дето откак съм с нея имам чувството че спирачния и път се удължава...а сега и тая лампа...а аз доколкото знам датчика е на тубичката за спирачната течност. Нали това е идеята доколкото знам като се хабят маслото пада логично като пада ти светва лампата. Логично да го провериш и него и накладките.

Коментар

Провери си нивото на спирачната течност. А като загреят спирачките е нормално да не спират, но защо загряват е друг проблем. Може би имаш леко запушен спирачен маркуч или трудно движещ се цилиндър и от там да ти се нагряват доста накладките.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                    Провери си нивото на спирачната течност. А като загреят спирачките е нормално да не спират, но защо загряват е друг проблем. Може би имаш леко запушен спирачен маркуч или трудно движещ се цилиндър и от там да ти се нагряват доста накладките.
                    под загряват имах друго в предвид...не да станат червени а просто да се стоплят което е нормално при шофиране 300км със доста използване на спирачки...както и да е благодаря ви все пак разбрах каквото ме интересуваше...вдр ден сменям задни накладки...

Коментар

за накладките

Честита Нова Година Колеги!Първо да Ви пожелая безаварийно возене и да ви слушат колите.Сега имам въпросче.Имам да сменям накладки-предни и задни на купето,но незнам какви да си взема.Предните са Брембо и съм отвратена от тях.Дайте съвет моля.Предварително благодаря на всички!

Коментар

Re: за накладките

aleksina написа:
                        Честита Нова Година Колеги!Първо да Ви пожелая безаварийно возене и да ви слушат колите.Сега имам въпросче.Имам да сменям накладки-предни и задни на купето,но незнам какви да си взема.Предните са Брембо и съм отвратена от тях.Дайте съвет моля.Предварително благодаря на всички!
                        Зависи какво искаш от накладките.Ако търсиш много добро спиране за сметка на живота на накладките бих препоръчал Пермафюз.Симер не бих поставил.Делфи-Локхиид също е вариант.За Стейнхов нищо не мога да кажа.Най-добре разгледай линковете по долу за предни и задни накладки и си избери.Защо не ти харесват Брембо какво правят свирят ли или се износват бързо?Ако не са подменяни дисковете изобщо те също могат да бъдат причинители за много звуци стържения и други такива.http://axm-auto.com/index2.php?brand...Посочил съм накладки за Купе 1,8 ти с такова ли си?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да,с такова съм Но Брембото освен че свирят не изкараха и година и затова искам да сменям.Чух за Textar и Ate ама незнам

Коментар

aleksina написа:
                            Да,с такова съм Но Брембото освен че свирят не изкараха и година и затова искам да сменям.Чух за Textar и Ate ама незнам
                            що не качиш една снимка на барабана,а и логичния въпрос - ти явно си платила за Брембо, но колко точно си сигурна , че Брембо са ти монтирали на колата?

Коментар

хайде моля те,не ме хвърляй в размислище видим сега какви са били като ги свалим утре и сменимдругата седмица ще я покажа количката,ако слушкаДа не искаш да кажеш да седя на главата на монтъора и да мрънкам

Коментар

Working...
                              X