Колеги ще сменям задни накладки и задни амортисьори да ми препоръчате марка и за двете.Благодаря предварително на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги ще сменям задни накладки и задни амортисьори
Collapse
X
-
Хубави накладки ATE и TEXTAR има в АутоПлюс на бул. Ив. Вазов, магазина е срещу спирката на 211. За Феродо знам, че е пълно с ментета. Аз съм със СИМЕР задни в момента, прегледа го минах, държат значи, но ми се струва че лятото бързо загряват и почват да свирят а тогава не спират добре.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Ще проверя ако ми хареса цената ще взема.Ако не от AXM едни симерки 30лв. и това е.Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
Future: TESLA MODEL S
Коментар
-
6ma7ka7a написа:....."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Колеги на кутийката пише за модели след 98 пише за браво 1.2 и ланчия Y 1.4 и вижте как изглеждат дали ще станат за бравото то е 1.4 95г.Продавача в магазина казал на братми че ще станат я кажете и вие.Гелдах в други теми и вядях че се без тези джундурийки кайто ги има.Моето нее с автоматични регулиране на накладките а дабе тези да са за автиматчно регулиране.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Някой от колегите могат ли да ми кажат дали наистнина стават за браво 1.4 95година .Че ако не стават тъкмо утре имам път към Мария Луиза да ходя да ги връщам.Защото до колкото разбрах тези накладки който съм купил имат някаква система Lockheed а незнам моята кола и по точно задните ми спирачки да ли имат тази система.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар