Колата е Мареа комби и задното дясно колело след смяна на накладки неще да се саморегулира...демек накладките са по-затворени и като натисна спирачка им трябва доста по-голям ход за да опрат в барабана. Та струва ми се че трябва да се саморегулира този механизъм ... а не ще ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задното колело почти не спира...???
Collapse
X
-
Регулирай ръчно така ,че накладките леко да опират в барабана.От там нататък саморегулиращия механизъм си знае работата.Основна грешка при смяна на задните накладки е навиването на този механизъм докрай след което той попада в положение в което не може да работи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
snaiperisto написа:Отдавна съм ги сменял . А като разпъна ръчно накладките още малко , не мога да си сложа барабана?
Коментар
-
Re: Задното колело почти не спира...???
evgeni9210 написа:какво стана колега оправи ли го и от какво беше
Коментар
-
В евро 07 провери ли цената ? Все си мисля че трябва да е по-малко от 60лв. На скоро купувах комплект пруйини и пластини за задни спирачки за Брава и сената беше около 18 лв.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар