Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Окачване Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Окачване Браво

Та имам една питанка аз бравото ми е 1,6 16в А6 мотора предните ми амортисьори плават яко даже притропват на по големи дупки искам да попитам дали мога да сменя пружини и амортисьори от ХГТ или някой модел така че да слезе малко надолу и да стане по твърдо окачването и колко е по ниско окачването на ХГТ или от кой модел мога да ползвам пружини или аморт. Ако някой току виж ме е разбрал мерси за отговорите
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

мене ако питаш бравото си е с достатъчно твърдо окачване. по-скоро проблемна е задницата, щото е лека.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      мене ако питаш бравото си е с достатъчно твърдо окачване. по-скоро проблемна е задницата, щото е лека.
      Абе за задницата не знам, но при мен понякога на паваж така ми играе предницата, че съм стигал до шаш...
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

И все пак въпроса ми не беше такъв в форума сме поне 3ма колеги който търсят спортно за браво и никой не е намерил или цената е супер надута та за мен това е компромисен вариант и искам да разбера дали може да стане
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5

Коментар

Е добре толкова ли никой неможе да даде компетентно мнение?
          Fiat punto 1,1
          Fiat bravo 1,6 16v
          Fiat bravo 2,0 20v
          Honda civic 1,5

Коментар

2.0 браво е по широко и много от частите са по големи но на външен вид нямат разлика носачите примерно са по големи
            fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

KrAs написа:
              Е добре толкова ли никой неможе да даде компетентно мнение?
              А какви са резултатите които получи, когато отвори EPER и провери?

Коментар

ogi28b написа:
                А какви са резултатите които получи, когато отвори EPER и провери?
                Ами, че мога да ги заменя с от 1,4 до 1,6 А4 мотора, което не ми върши работа дефакто това го знам обаче в епера не пише разликата между М4 и М6 примерно, което ми е въпроса предположнията са ми че по големите мотори би трябвало да са по тежки следователно пружините по твърди и може би по ниски тъй като съм нямал наблюдения затова питам
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5

Коментар

Окачване Браво

вземи си спортно окачване какво се плашиш от цената те не се сменят всяка година
                  уно 1300д

Коментар

Здравйте Колеги,аз съм нов тук и си нямам много понятие от Фиат но постепенно навлизам.Колата ми е Фиат Браво 1.6sx 16v 103к.с. Докараха ми я от Испания и веднага ходих при един мой човек майстор(в същото време е и професионален състезател) да я погледне.Той я пробва и остана много изненаданот качествата и, и за окачването каза че е спортно и за това вози толкова твърдо.И наистина колата почти не мърда в завоите и най-малката дупка я осеща.Имам също така и сеат ибиза която като роднина на VW вози твърдо,но няма нищо общо със Фиата.И мисълта ми е някой може ли да даде някаква информация за това спортно окачване?Вярно ли е че амортисъорите са двойнодействащи и какво ще рече това,защото някой ми го подхвърли но неразбрах какво точно означава?
                    Когато опел,форд и циганин ги мързи-нищо не е в състояние да ги накара да заработят!

Коментар

karam bravo

mom4etaaa,kakvo 6te kajete za oka4vaneto na gtd to,nee li sportnoНарушена т.1.12 от правилата на форума : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...раторси екип на fiat-bg.org
                      koko golfa

Коментар

Working...
                      X