Колеги имам следния проблем ... като карам на 1-ва леко едвам се движа и като завия пълен десен колата спира ..... все едно съм натиснал леко спирачката! И това е от скоро!!!Но после като изправя волана всичко се оправя ..... и после като завия пак да видя дали така ще стане .... нестава ... този номер ми го прави когато си иска но не е всеки път. КОЛАТА Е ФИАТ БРАВО 1.6 16VМОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиране на колата при завиване надясно
Collapse
X
-
Sash0 написа:И какво въздейства на маркучите при завой,за да спре колата,че не мога нещо да си го представя...Аз също мисля,че е каре..FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Неможаха да ми се развият от горната страна маркучите и сега трябва да сменям и тръбичките , защото няма махане.А някой да знае колко пари и къде мога да ги намеря , защото обиколих няколко места и казаха , че нямали ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Тръбички трудно ще намериш оригинални (но се случва) . Другия начин е да отидеш в магазин където да ти направят тръбички ,като има занесеш за мостра старите. Там ще ти сложат щуцери, ти само ще си ги поогънеш според мястото, ако е необходимо.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Колеги, извинете че ви внасям малко Моля, помислете дали проблемите които имате са свързани конкретно с това че колата е с бензинов двигател. Вече няколко теми в бензиновия раздел се пускат, които нямат нищо общо с бензиновия двигател, а съдържат полезна информация, която ми помогна в няколко случая. Ето, и текущата тема няма нищо общо с бензиновия двигател. Така и форума ще бъде по-подреден, и по-лесно ще се намират темите. Има хора които рядко или никога не влизат в даден раздел. Аз например никога не съм отварял газовия раздел. Надявам се че ме разбирате. Благодаря.
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Тапанарите които са го измислили това захващане с меден накрайник са много прости.С какво ли не пробвах и от много физическа сила така загладих горе гайката , че няма с какво да се хване вече и да се отвърти.Някакви съвети други.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар