Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кормилна щанга няма как да се свали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кормилна щанга няма как да се свали

здравейте колеги значи преди 2 години чичо ми удари колата (фиат типо) и при удара дясната кормилна щанга се е скъсала днес реших да я сменя и подкарам бегачката, но видях малко затруднение при смяната самата щанга няма как да се свали (доката новата се слага и сваля с ключ ), а старата не може никак ако може да ми помогнете

Снимай за да разберем за, какво иде реч.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ако става на въпрос за това от снимката то то се развива с водопроводен ключ
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да обаче няма как да го фана с водопровпден ключ и трябва да сваля моста нали

Коментар

Hoolsss написа:
          да обаче няма как да го фана с водопровпден ключ и трябва да сваля моста нали
          Защо да няма как?Ако се опитваш с голям ключ да ,но с по малък трябва да стане.Естествено не е рентабилно да си купиш ключ за 50 лв. за да си свършиш работа по добре е на сервиз.Ама тя пък е скъсана щангата и няма как да я закараш до там нали?
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

пич има много лесен начин - със заварка
            viva fiat

Коментар

Ако има по малоумна работа в цялата кола от тея щанги аз ша си резна главата. Кои недодялън инженер проектира тея щангички без да направи барем две срезки за ключ да влезе, ами си ги е оставил кръгли и гладки като мозъка в тъпата му тиква Да се чуди човек с какво и как да ги развие
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
              X