Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъснат кабел при спирачния апарат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откъснат кабел при спирачния апарат

Здравейте. Имам проблем с един кабел, който виси при предно ляво колело (шофьорското). Свалих гумата, разгледах, но не успях да разбера защо виси и откъде се е откъснал.Ето снимка на кабела, оградил съм го в червено:Така изглежда отгоре:Някой може ли да каже какво свързва този кабел? Имам кръгъл гумен (или по-скоро пластмасов) кръгъл накрайник, личи си как е откъснат накрая, не е само изваден и дори спирачният диск леко го е поизтъркал.Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org

Прати снимка,иначе може би е датчика за накладките!!

Коментар

датчик за износени накладкитрябва и накладките да имат такъв, за до има къде да го свържеш
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На първата снимка се вижда на накладките къде е свързан един кабел и е закачен със свинска опашка - изглежда онова кабелче идва от въпросния откъсат кабел.

Коментар

От там си е този кабел.През зимния период стават тези бели защото като се натрупа лед по тях и при падането си откъсва всичко със себе си.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Добре, благодаря. Тия дни пак ще сваля гумата и ще го възстановя и евентуално укрепя някак, заради леда, какво спомена Tornado.

Коментар

Working...
            X