Хора задната лява гума ми се клати когато я вдигнах на крик, не от лагера на главината а от болта на носача ето този
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем окачване!
Collapse
X
-
Проблем окачване!
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Име на продукта: Рем. к-т заден носачПроизводител: който си изберешОписание на продукта: Каталожен номер: B.50161Оригинален номер: 17736515S1Цена на продукта: 43,60 лв.(Цената е с включен ДДС)http://axm-auto.com/Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
баси мамата + труд 20-30 лв минPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:баси мамата + труд 20-30 лв минФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колега, аз днес си ремонтирах цялата предница - части от Христо - 330 лева, смяна при моя майстор - 80 и 20 лева реглаж на предница, каква мама да кажа? Обаче съм доволен, щото колицата ми се отплаща с добра возия и приемлив комфорт. Наистина, в днешно време колата е лукс, но пък ако стои, без да се използва, защо я имаш тогава?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Колеги не руптайте, като не знаето колко маса пари изсипвам в колата! , за този месец вече са към 300лв без този ремонт, а да не ви казвам преди това!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Колеги не руптайте, като не знаето колко маса пари изсипвам в колата! , за този месец вече са към 300лв без този ремонт, а да не ви казвам преди това!http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
bmahob написа:Колеги не руптайте, като не знаето колко маса пари изсипвам в колата! , за този месец вече са към 300лв без този ремонт, а да не ви казвам преди това!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ето я колата на почти равно място как ви струва ? Клекнала ли е отзад?А гумите са си 165/65R14 колкото ги дават по серв книжкаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:ето я колата на почти равно място как ви струва ? Клекнала ли е отзад?А гумите са си 165/65R14 колкото ги дават по серв книжкаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
знам колега но аз питам сега за клекането как ви се вижда според снимактаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:знам колега но аз питам сега за клекането как ви се вижда според снимактаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
infineon написа:bmahob написа:Колеги не руптайте, като не знаето колко маса пари изсипвам в колата! , за този месец вече са към 300лв без този ремонт, а да не ви казвам преди това!Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар