Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем окачване!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем окачване!

Хора задната лява гума ми се клати когато я вдигнах на крик, не от лагера на главината а от болта на носача ето този
    Прикачени файлове
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Име на продукта: Рем. к-т заден носачПроизводител: който си изберешОписание на продукта: Каталожен номер: B.50161Оригинален номер: 17736515S1Цена на продукта: 43,60 лв.(Цената е с включен ДДС)http://axm-auto.com/
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

баси мамата + труд 20-30 лв мин
      Втората......пак същата!
      Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
        Кой е казал, че да имаш кола е евтино? Хубавото поне е, че тези части, ако са качествени, се сменят след много дълъг пробег. Моята кола е на около 180-190 000км. и тези лагерчета още се държат...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

bmahob написа:
          Не виждам за какво трябва да псуваш като сега проверих че други автомобили с подобно окачване цената на този комплект е два пъти по висока както и парите за работа. Друг е въпроса ако трудно даваш пари
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ето евтиното.
            Прикачени файлове
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колега, аз днес си ремонтирах цялата предница - части от Христо - 330 лева, смяна при моя майстор - 80 и 20 лева реглаж на предница, каква мама да кажа? Обаче съм доволен, щото колицата ми се отплаща с добра возия и приемлив комфорт. Наистина, в днешно време колата е лукс, но пък ако стои, без да се използва, защо я имаш тогава?
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колеги не руптайте, като не знаето колко маса пари изсипвам в колата! , за този месец вече са към 300лв без този ремонт, а да не ви казвам преди това!
                Втората......пак същата!
                Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                  Колеги не руптайте, като не знаето колко маса пари изсипвам в колата! , за този месец вече са към 300лв без този ремонт, а да не ви казвам преди това!
                  Е ти пък как го каза все едно 3000 То аз повече изсипвам към 400 всеки месец освен бензина.Ако Ivalena ти каже колко пари изсипа в нейното браво свят ще ти се завие.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

bmahob написа:
                    Смяната на скоростната кутия ми се върза към 500лв. едно време. Турбото към 400лв. а смяната на ремъци и ролки 450лв. Аз, какво да кажа? Както казах, това да имаш и управляваш автомобил не е евтино занимание!

Коментар

ето я колата на почти равно място как ви струва ? Клекнала ли е отзад?А гумите са си 165/65R14 колкото ги дават по серв книжка
                      Втората......пак същата!
                      Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                        ето я колата на почти равно място как ви струва ? Клекнала ли е отзад?А гумите са си 165/65R14 колкото ги дават по серв книжка
                        Клякането и "разкрачването" нямат нищо общо! :D Едното се дължи на омекнали пружини, другото на лагерите, които ти показа колегата.

Коментар

знам колега но аз питам сега за клекането как ви се вижда според снимакта
                          Втората......пак същата!
                          Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                            знам колега но аз питам сега за клекането как ви се вижда според снимакта
                            Според мен, без да имам опит с Пунто такава позиция задната гума спрямо калника трябва да има при натоварена кола с трима-четирима човека. Нека да споделят собственици на Пунто!

Коментар

infineon написа:
                              bmahob написа:
                              Е ти пък как го каза все едно 3000 То аз повече изсипвам към 400 всеки месец освен бензина.Ако Ivalena ти каже колко пари изсипа в нейното браво свят ще ти се завие.
                              Ако даваш по 400лв всеки месец за ремонти освен бензина,по добре си вземи нова на лизинг с гаранция и си я изплащай по 400лв на месец...ама ново.Това е лично мнение и съвет,да не вземеш колега да се засегнеш.А сега по темата.Колега най-лесно можеш да разбереш дали си за ремонтен комплект като повдигнеш задницата на крик и с една яка щанга понапънеш насам натам носача.Усетиш ли луфт или почукване,значи си за ремонт.
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

Working...
                              X