колеги от извесно време виждам и усещам, като карам волана ми постоянно вибрира, преди не беше така, като че ли.от какво може да е ?гумите ми са 15 цола 195/45 мисля, ако не се лъжа за това 45, да не е нещо от тях, защото доста се износиха, но имат грайфер още.какво мислите, че може да е, не съм я карал на сервиз, защото всички са мошеници и исках първо да се допитам до форума от какво може да е .четох из форума и да не би да ми е от джантите, напоследак много карам и дупки и къде ли не не съм пропадал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибриране на волана при шофиране
Collapse
X
-
то не е точно вибриране, а по скоро клатене, ами на бавна скорост, като карам като че ли повече се усеща.клати се волана наляво-надясно и така е като карам, шумове няма само, като правя някой завой на кръстовищетонещо чуква там при окачването.нямам и време да ида да я видят, но днес ако мога ще се отбия да я види един майстор, дето го познавам да си каже думата, а и да я качим на подемника да я огледаме отдолу.
Коментар
-
Първо мини през някой гумаджия за баланс на 4-те гуми.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
trace написа:Носачи.
Коментар
-
trace написа:Носачи.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:trace написа:Носачи.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
търсих из форума за гуми ама или съм сляп или няма.ай някой ако има наблюдение или има опит да ми каже какви гуми да си взема имам и друг въпрос,всесезонни гуми нали има,защото ми предлагат едни и казват че били пролет лято есен,без зима това ли е всесезонна гума или ми пробутват квото имат извинявам се ако нее тука мястото за тези ми вапроси но не намерих къде другаде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар